Skip to main content

aku dapat award jugak ke??


award oh award..baru aku tau macam2 ade dln berblogging ni..award laa,contest laa..ilmu pon banyak..x sangke ade jgk yg nk bg mnde2 ni kt aku..bes jgk..ambik j laa..hohoho
1. thank and link the person that gave u the award
ye tuan2 dan puan2
anugerah diterima daripada dua org blogger ini cik iqa & cik zaradgreat
gasahamnida chinguya...

2. pass this award onto 15 blogger you've recently discovered and think are fantastic
15 ??
agak banyak..tapi letak j laa..alang2 nk bagi award,bg j banyak terus



3. contact said blogs and let they've won the award
klo nk buat surprise x leh k???haha

4. state 7 things bout yourself
7 jee???bg laa lebih sikit..haha

-saya sedang bercuti
- boleh diajak menonton cerita korea
- suke jalan2 dgn kawan
- selalu masak dlam bilik dgn kwn2
- suke pakai baju murah2..haha
- baru nak sambung degree..
- baru setengah tahun blogging

sori sbb aku copy paste je...tukar ckit mane yg patot..

Comments

Hazzy Ishak said…
sy pun dpt award ni jugak
heee
jaya jr said…
bleh laa calon ntuk ABPBH pulak..haha
amir hasif...thanx memberi award kepada saya yerk..
DaHLia said…
thanks...nnti kak buat okes :P
helena's said…
ehh macam saya je tuh..hehehe

thanks kamu.tp dah buat dah..kre lamsam lah.haha
jaya jr said…
terima kasih kerana sudi mengambik award tersebut..
hahaha

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka