Wednesday, March 31, 2010

mandi hujan

hari ni,agak havoc..sebabnye semalam x cukup tido..siang xsempat tido..ade keje ape ntah..biase aku tido..pastu malam nye aku pegi satdium tengok bola separuh akhir piala FA..terengganu lawan kedah..on da way hujahn gerimis..pastu lepas aku ngn kawan aku masuk je stadium,mencurah2 hujan k bumi..mandi hujan laa kami semalam..lame pulak tu..++ angin..memang sejuk aa..nasib baek semalam aku pakai jeans,x pakai short pants..klo x lagi laa sejuk..

tapi las2,tak imbuh pon aku pegi..tak imbuh tu bahasa terengganu..mcm x berbaloi laa kalo bahasa surat..boleh kalah pulak terengganu 2-0..cit,x menghargai sokongan peminat betol..aku baru je plan ngn kawan2 nak pegi bukit jalil tyme final nanti..haha..pastu lepak kt kedai jap,makan sikit,aku balik..mandi2,on9 kejap..bukan ape,nak tengok suku akhir liga juara-juara eropah pulak pkol 3..haha

manchester united lawan bayern munich..sah aku tengok sebab aku nk tengok kekalahan man u..da akhirnye,bayern menang 2-1..haha..hok ni baru imbuh org terengganu kate..haha..mate punye laa ngantuk toksah kire laa..habis je matsh,bunhkus laptop,masuk bilik tido..bangun pagi tadi mate kuyu j..bangun smayang tido lagi..tp x baik tido lepas subuh..aku hold kejap,exercise sikit,pastu baru tido..miahaha..hebat kan..

so camtu laa,tapi hari ni mase blogwalking terjejas sebab aku habiskan mase dengan tido..then lepas bangun tido,aku cari kod gitar lagu tilu-ku bukan aku..mmg susah..x jumpe..tapi lepas usha2 terhasil laa ni..haha..xde hasil..xleh upload gamabr..lol..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

12 comments:

AyuE said...

selamat kedah menang...tapi cam ne man u leh kalah ni...ishhh

jaya jr said...

man u mmg patot kalah..
haha..
biar die berpijak di bumi yg nyata..

sI tEDI said...

apa perasaannya duduk bersorak dalam stadium?

jaya jr said...

bes..
tengok org ragam org laen..
haha..
pakcik pakcik laa slalu buat lawak..

dayangredzuan said...

erm da bermandi hujan..
mintak2 xdemam lah ye..
ala bayern munich menang nasib je tu.(boley ke ckp cam ni..)
hehe

hans said...

thanks visit my blog
rajin2 la singgah yer

hahaha
lama xbermandi hujan weih

.::WaNiE::. said...

oyeah mandi hujannn

tak imbuh tak berbaloi

mak mertua aku salu ckp tak mboh tu ape benda?

jaya jr said...

dayang:man u maen mmg x bagus smlam..salute bayern kt bayern dapat control match

hans:tunggu j,kang jap g mane tau turun,mandi terus

wanie:xmboh tu tak nak..haha

HonEyBuNNy said...

hhehhe...cek owg kdh...huuhu

hans said...

jhahaha
skrg xleh
kang demam susah

syue said...

*&^%$#@$%^&&^%

tk boleh terima kenyataan yang manu kalah. huaaaaaa :"((((

farahfatihah said...

wahh pandai main gitar yerrr