Wednesday, March 10, 2010

kalut..

hari ni agak kalut..xtau laa kenape..stat pagi aku nk cas nset aku...22 nset bateri kosong..sbb adik aku suke sangat gune buat dengar lagu + maen game..bangun pagi j aku terus cas..nampak mcm masuk..lpas tu aku tinggal laa buat kerje2 laen..skali da lame dkat 2 jam,aku x tngk laa..biase da penoh,so aku tutup laa plug..xnk laa bazir2 letrik nih..hihi..skali bile aku nk klua,aku ambik nset,satu j full..lg satu x bergerak..terkonfius jgk aku kt situ skejap..bengang pn ade..aku ni jenis x bes klo klua x bawak henpon..bkn nk kate x leh berpisah ngn nset..bkn sbb awek k,ape k..awek pn xde..hahaha..tp sbb klo ade urgent2 case kan,senang..

ni jugak yg bagus..bateri tahan lame..masuk longkang pon ok lg..

tu satu hal..,lpas tu time nk bli sarapan,aku nk keluarkan duit nak bayar,skali aku tercampakkan syiling tu..slamat jumpe balik..klo x rugi 50 sen..hihi..berguna oo 50 sen..xde 50 sen,x leh beli kereta idaman..sbb da kalut sngt,time nk makan tu aku bace doa betol2..walaupon perot da lapar sngt nih,tapi tahan jugak..mkn pon slow2 sambil bace paper..klo gelojoh2,tercekik aku kt situ,mungkin jadi arwah kot blog ni..hihi..alhamdulillah,kenyang,xde pape..

sape nk drive kereta idaman dgn senang,jadilah encik polis..hihi

lpas tu aku bajet nk adekan video ala2 video xleh blah..sbb ari ni 10 hb..da 3 bulan aku berlatih menjadi pemain gitar x berbayar..haha..agak2 da bosan ngn lagu melayu,padhal baru blaja ckit j..aku jumpe satu lagu korea..cam bes j..tp bkn kpop perempuan..kpop lelaki..style diorg pn aku minat jugak..lagu die macam ni..kod gitar die pn senang j..aku tngk kt youtube jgk..tp mcm x konfiden lagi..lirik pon x hafal sangat..so aku blajo dlu laa..boleh klo nk maen,tp kompen x jd mcm diorg maen..haha..

haa,macam tu lah lebih kurang kekalutan yang berlaku arini..tp semua masih ok..alhamdulillah..syukur kepada tuhan g yg memberi rahmat dan nikmat..amin..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

12 comments:

zaradgreat said...

kenapa kalut?

jaya jr said...

kalut sbb baru tulis tajuk j,da terus pos..
hahaha..

N A N a t O said...

hahhaah...geram nengok encik polis naik LANCER...kerek je...siap pakai sunscreen lagi...cess...

idea ko jadik polis tue boley tahaN..dpt bwk keta idaman..isk!

amirah said...

itu nset baling anjing tu ..tahan lasak
xluntur dek hujan xlekang dek panas..

nset sy pon prob gak, sound ko, dislpay kiok,,adoyai

Aus MeLankoLik said...

komen dari juri :

sila kekalkan kekalutan yg ade..
hahahak

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said...

ape pasal mau kalut..hihi
henset tu mmg bagus baling kepala anjing pon ok tahan lasak..dulu ada 2 biji..w/p pakai yg tu je tp syg sgt owhhhh..
teringin nk drive lancer..kalo ada org hadihkan kan bgus...muahahaha

SwEetForEst said...

hehehe..

^___^

Fyzal said...

nokia lama mmg mantop!

liyanaKim said...

setuju2 nset 3310 jugak bagus, tak de lah orang nak curik2 tgk menda tak bek kat lam hp. hehe

INDRA QIRANA said...

salam....

nursyafiqashafie said...

ak igt ade 22 buah nset,.hahaha

jaya jr said...

haha..kayo pak cik ade 22 nset..
baek gadai bli mnde laen..