Skip to main content

jgn smpai aku buang..


haha..ape laa nuffnang ni..asyik tido j..aku nk kejut pon x reti..da refresh bnyk2 kali pon,x klua2 jgk..rugi j letak kt page klo mcm ni..bkn laa nk mengharap sangat..tp alang2 da letak,bia laa de hasil nye..boleh gk aku wat duit isi minyak kete buat round2 jumpe kengkawan..jgn asyik zzzz j..klo pg2 tu xde boleh laa diterime..mane tau die sngt suka klua jln mlm2,bangun lewat..ni da tenghari pon xde lg..tensen aku..tp plik gk,nk kate die suka klua mlm2,mlm2 pon tido awal gk...ish3..ape nk jadi laa..klo kt dunia ni rmai org cmni kn bes..bndar pon x cibuk,elektrik pon jimat,duit pn x bnyk klua..hahaha..dh,selesai aku marah si nuff yg suka tido..grrrrrr..

p/s:agak2 die ni spesis ape ek..tupai hutan boleh kot..hikhikhik

Comments

Hazzy Ishak said…
sabor je lah...
anggap je awk tempek nuff sebagai perhiasan
sbb mcm tu lah yang sy buat
jaya jr said…
haha..xpatot2..
zaradgreat said…
hehhehehe
sabaq naaaa
mungkin koma sekejap.
kejap lagi bangun lah tuh
jaya jr said…
nih xde tande2 nk bangun pon..
hahaha
TeRRoRRiZZ said…
geget nuff tuh.
huahahahahah
rossoneri said…
pukul 12 am gerenti dia bangun..dia ni mcm kelawar skit...wawawa, n mmg time tu smua org click nuff..

kadang2 kul 12 tgh hari pun dia muncul gak
jaya jr said…
hmmm..
tngk laa cmne..
mmg xleh harap sngt ni..
haha..
syikinshuhaimi said…
xphm sgt pasal nuffnang ni..
bru gak letak..dlm sebulan lebih kot..
br ada bpe sen..hihi
alaa..siram jek ngan air si nuff uh.
gerenti tido utk slame2nya terus. haha!


urm, nway, nuff aktif time pkul 12 am. tgh2 mlm uh, if rjin, bgiat aktiflah anda di depn lappy. huhu.

smetimes, ptg pn ad gak. dy ikut mse . lol..

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka