Skip to main content

mac 2010

waah,dah bln mac..klo org yg slalu jee study mesti x sdor ni bln mac..same laa ngn org yg cbuk bekerja..xde ape nk bgtau..kedatangan bln mac menjadikan kite semakin tua..tp apasal tunggu ckup bln baru nk ckap makin tua aa???perubahan hari pon da menjadikan kite semakin tua sebenarnye..huhu..so kene sedar2kanlah diri masing2..muhasabah diri..yg mane blom ckup tu ckupkan..yg da ade,tambah2kan..ni tngk gambar ni..cm bes j ayat kn..



lg satu,bertambah nye bln menandakan bln piala dunia da makin dekat..haha..mcm excited j nk tngk..xtau laa piala dunia taun ni bes k x..sbb world cup sblom ni aku duk asrama..bnyk gk terlepas match2 patot tngk..kali ni harap dpat tngk laa smue match yg team bes2 maen..agaga..tp sbb ni maen kt afrika,boleh kate kene berjaga mlm jgk laa..klo x,x leh tngk jgk..

ni grouping ntuk qualifying world cup ni..

haha..grouping ntuk world cup btol bile da nk world cup tunjuk laaa..haha..k2,lepak lu..jumpe entri laen kali pulak,,

p/s:sbnrnye nk upload grouping betol2,tp da tersalah upload,mlas nk adjust..akaka

Comments

Ameen Muslim said…
haha...info world cup mulai terasa bahangnya. aku tgu entry seterusnya bro, grouping yg betul punya!
jaya jr said…
haha..boleh2..
tp lmbat cket aa..
da selsema world cup boleh aa..
TeRRoRRiZZ said…
piale dunia........
cannot wait......
lege aku da abis blajo time tuh.....
oleeeeee oleeeeeeee oleeeeeeee oleeee.
brazil mesti menang
jaya jr said…
haha..piale dunia mmg bes..
Chaon Cornerz said…
makan nasi.. minum oren.. jom tengok bola.. hahha.. nak tgk grouping n nak download table jom datang blog gua.. tapi simple je la.. kalo da table lagi ok.. gua nak jugak..
jaya jr said…
haha..nanti aku buat entri yg ade table..
zaradgreat said…
haahahha
belum tua lagiiiii
world cup dah mula nanti memang gempak abis
jaya jr said…
world cup sh2 laa gempak..
haha..
pegi mapley aje laa tngk bola nnti..

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka