Wednesday, March 24, 2010

aku dah dewasa ke???

saat bangun tido pagi tadi aku mandi..skang ni memang ruti,bangun area 6.30-6.45..solat subuh..lepas tu macam biase org laen semue bersiap pegi sekolah..sebelom pergi,abah aku letak duit atas meja..agak banyak..terkejut jugak..haha..skali sblom die menyetat enjin kereta, die pesan..

"arini pegi pasar beli ikan..beli ikan tenggiri..klo ikan tenggiri xde,bli ikan kerisi..klo dua2 xde,bli ikan kembong.."

wah,agak mencabar tugasan ari ni,haha..bukan x pernah buat..tp jarang2..klo ayam tu selalu sangat dah..maknenye bertambah laa kerja umah nk kene buat..biase beli surat khabar ngn sarapan diri sendiri jee..haha..on9 tu x payah cakap,bangun pagi je,aku bukak laa laptop..klo da xde ape sangat,aku biar je laptop on kt situ..haha..

imej google
dapat lauk tenggiri mcm ni lunch nanti ok jgk..haha

pastu kan,tertanye jugak,adakah aku telah dewasa..aku suam2 kuku da dewasa kot..semalam ade org tanye aku ade perihal aku minat kat sape2..dgn bertanye sepatah due dekat blogger ipen,aku menunjukkan kedewasaan aku...haha..aku bagitau laa aku minat kt sekian2 org tu..xtau laa betol k x tindakan aku itu..haha..pastu ade pulak yang bagi pendapat kt formspring aku yang aku pon x tau mane asal usulnye,xde name..ditulisnye mcm ni..

"tros trg ak ckp,ak igt ko jnis laki yg klu minat kt seseorg tuh ko simpn je,xbg tw spe2.!pastu ak igt ko jnis yg xpndg pompuan wlopon ko mnt gile kat die.hurm tuh la kte x bole expect ape2 an!anywy ko xyh publish soklan ak sbb ni cme pendpt ak je k.thanx"
publish kat blog aku xpe,,haha

haha..camtu laa..saje nk share tahap kedewasaan aku yg x sebarape ni..huhu..ok laa,mau setel kan tugasan2 mudah dulu..haha..jumpe lg entri lepas ni..

p/s:sori yek,sbb klo korang perasan,entri aku mesti crite stat dari pagi..sbb bg aku,pagi ni penting untuk kite stat dan organize aktiviti sampai malam,xde pagi,hari kite xkn lengkap..huhu
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

6 comments:

zaiMi said...

ayat formspring tu agak2 dari kawan ko ke? macam biasa dengan ko je. hehe

jaya jr said...

ntah laa..
formspring ni klo ade name,mmg xleh nk detect trus..

╚► capital S hana ◄╗ said...
This comment has been removed by the author.
╚► capital S hana ◄╗ said...

haha .
aktiviti searian di blog ;P

eQuRlz said...

selamat menjadi dewasa.. :) hehehehe

NADIRA SALIM said...

sodapnyo lauk ikan tu..
alahaiiii lapo dah ni ha..
huhuhu..