Tuesday, March 9, 2010

alamak

alamak!!!!haha,ade unsur saspen x???klo ade maknenye berjaya juga laa cikgu BM aku mengajar aku bahagian tersebut dgn baik..hehe..bkn ape sebenarnye,ari ni aku ingt x terupdate dh blog ni..sebab aku nak simpan idea ntuk esok..esok hari special jgk laa bg aku..huhu..ntah pape,huajn xde,ribut xde tetibe wujud hari special..tp special ni melibatkan aku sorg j..tak bersangkut-paut dgn anasir2 laen..

pagi2 aku da semangat nk update blog sbb smalam result exam kluar..patotnye khamis ni di umumkan mnde tu..tp ade masalah ape ntah,jadiknye terboleh untuk disemak..dan aku termasuk dalam kalangan manusie2 bertuah itu..ngeh3..blik kpd cerita sal,lepas buat ckit housekeeping,telepon ku berbunyi..yg naek number kawanku nazirul..lpas ckap ngn die,tersedar aku talah di miskol oleh heriy..heriy berkunjung ke bandar sbb teman mamut buat ckit urusan..aku yg mmg xde keje join skali..drpd mengadap laptop ni jee,baek kluo ngn kawan..huhu..terjadilah aktitviti berjln smpai pkol 3..xde buat ape sngt pn,sembang2 kt pantai sambil minum air kelape,mkn keropok juga..part ni patot berterima kasih kpd danial..sbb ape???pham2 sendiri laa..sbb die,bleh aku backup duit minyk kereta ku..haha..

mcm ni aa air kelape kitorg minum..panas2 nih mmg sedap klo dapat..haha

da semayang zohor,salam2,blik umah..penat seyh..sbb cuaca mmg panas skang ni kan..hmm,mmg bahaye klo panas2 sngt..jadik,sebagai pesanan,jgn klua rumah jalan kaki..klo klua naek kereta,boleh..hihi..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

23 comments:

syikinshuhaimi said...

xde kete..g kuliah jln kaki je ;p

jaya jr said...

jln kaki kne pakai payung laa..huhu

+akufobia+ said...

agak rindu la kat air kelapa.sob.

Syima Boyd said...

uuhhh nak air kelapa....nak air kelapa...

sI tEDI said...

nak rasa air kelapa bakar..

syue said...

hohoho. air kelapa tuu ;) mmg tk sedap! tp, kene jugak minum mase kene chickenpox arituu. hhahaa

jaya jr said...

haha..sape x suke air kelape mmg rugi..
murah dan sedap..

lizz said...

adoi, tengah haus. sedap dapat air kelapa ni.huhu

enjelinajolipit said...

gua rasa pekataan TIBA-TIBA lebih saspen dari ALAMAK. Hahahahah! Tiba-tiba gua rasa komen gua ni macam saspen sebab ada 3 pekataan tiba-tiba.

aNoZ said...

air kelapa... nyum~~~~

jaya jr said...

haha..
tiba-tiba mmg lg saspen kot..
laen kali boleh guna kot..

zulaikha said...

air kelapa oh air kelapa.. kenapa la ak baca blig ni time tgh hari... mmg la rase terliur.. huhu..

zulaikha said...

haiya... salah eja lorh.. bukan blig ok.. blog...

zaradgreat said...

panas2 minum barli pun best!
huhuhu

jaya jr said...

gambar ni saje j nk buat org makin haus..
haha..

baru minum barli aritu..
hehehe..

zikeryhassan said...

cuaca panas2 gini mmg best minom air kelapa.

-xoul- said...

rupanya bkn aku sorang yg terliur tgk air kelapa tu..isk

Yatre Hayati said...

mak..sodapnya air kelapa..panas2 minum !!! pergh..

jaya jr said...

haha..
mmg ramai yg terliur tngk gambar ni..
jom beli esok..

SwEetForEst said...

cam

sedap

je

air

kelapa

tu..

nak

skit..

^__^

ayien said...

nak air tuuu!!ammm

jaya jr said...

wahahaha..
sape nk,kt pantai bnyk..
xpon panjar j sndiri..

aREezD said...

beshnyer dapat minum air kelapa..wah..jeles2..hehe