Friday, January 22, 2010

sumpah x bes

cite ni bes..tajuk entri j x bes..

jumaat ke-4 tahun 2009..waktu pg yg hening ni,aku rse nk sambung j tido smpai pkol 12..tp aku tau,aku xmampu buat mnde 2..haha..mmg tido itu amalan turun temurun yg bes,tp aku mmg x terbiase nk tdo straight lame2..aku scroll down analog nset ku untuk usha2 my blog list..tp smuenye x diupdate lg..so aku try pkir idea mengupdatekan aku punye page ni..harap2 aku x tulis mnde2 yg mengarut atau mencarut..haha..nk wat mcm mane..melangkah ke alam dewasa menjadikan neuron2 otak bergerak pantas untuk meluahkan sesuatu walaupon tanpa kite kehendaki..

weekend ni hajatnye nk pegi tngk wayang..ade due j cite yg klo aku pegi beratur kt midvalley atau mane2 panggung berhampiran..spy next door dgn adnan sempit..yg laen sori laa..aku tolak awal2..sbb aku ni memilih cket klo nk tngk wayang..spy next door mmg da lame aku tunggu sbb aku mmg minat dgn jackie chan..x bosan tngk die punye stunt walopon da makin tue..adnan sempit cite bangang..klo pegi tngk,kompem sakit perut ketawe..aku suke cite2 yg style mcm ni drpd tngk cite2 antu mrepek tu..bikin kecut perut aje..bkn aku takut,tp mmg x minat ngn cite2 cmtu..aku dgr2 komen org pn,due-due cite ni ok dan bes..ahaha..x sbor rasenye nk pegi..sape nk join leh tinggal no kt oppa yek..hihihi..


kt cni gk ingin dikhabarkan aku terbengang ngn dri aku sendiri..patot k aa?mane x nye,mcm org laen yg ade naluri nk berpasangan,mcm tu lah aku skang ni..time ni laa jgk die nk datang..tp bkn tahap maksima laa..calon pn xde..cume prasaan tu j..tengah2 aku bengang ni nk aje mkn aiskrim sky high kt kiosk bawah..bia boleh naek k langit bersempena name air sekerim itu sendiri..mmg nikmat aa..dh aa murah j..tp betol,klo bab jiwang2 ni die ssh nk ckp..ade time bes,ade time bergolak gk..tngk laa,klo pndai urus,ok j rasenye..aku hrap aku menjadi seorang pengurus yg baek dan penuh wibawa..hahaha..pengalaman zaman dahulu kala aku rasakan wajar dijadikan iktibar..

hmm,papepon,sarapan x leh tinggal..sbb care hidp yg sihat dimulakan dgn sarapan yg berkualiti..hehe..jom breakfast,aku rse lapor laa..lg pn ari ni aku rase nk mkn bisktut marie ngn air milo..haha,bes3..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

2 comments:

*~ aRaBeLLa ~* said...

baru semalam tgk adnan sempit nih..kalo nak ikotkan jarang sgt layan citer melayu..huhu btw mmg kelakar la..huhu

jaya jr said...

haha..
ni rase x sabor nk g tngk nih..