Wednesday, January 13, 2010

sebelom tido

mlm ni aku tido lewat..pasalnye aku da tido lpas maghrib td..ntah mcm mane ntah,aku lepak2 atas katil lpas smyang,bleg tertido..pdahal xde wat keje berat pn ari ni..cume tyme lpas asar td aku ngn rumate buat lempeng lg..ramuan die lbih kurang j..air,tepung ngn telur..stat buat pkol 5,tp pkol 7 bru setel..lame gile..klo kt kedai kompem kne baling ngn kastemer..tp aku akan improve demi memenuhi cecita ku yg menggunung itu..ahaha..

kt tepi aku ni ade mubin..ade la mnde yg aku sembang ngn die..ari ni,tyme ni j kot aku lepak ngn die..1st aku bgtau die ajak pegi annual grand dinner @ agd,die xnk..aku pn sj j trase nk pegi..slame ni x penah tepikir pn..2nd aku ajak die pegi round singapore pn die x nk gk..abis 2 mnde yg die nk..mase aku ajak mkn lempeng petang td die nk pulak..aku pn x tau..

ckap psal agd 2,harge yg kne bayor rm40..aku pn x tau patut k harga 2..aku pn x usha lg..dgr2 drpd org laen j..yg pegi round singapore 2 harga rm145..mcm bes gk..aku pn x penah smpai sane lg..excited gk nk join..tp smue 2 msih dlm proses berfikir d sebalik aku fikir pasal soalan math yg aku buat td dgn result mid sem aku bru2 ini..

betol laa klo ade org kate,hidup ni klo makin besor,mkin bnyk nk kne pkir..jd bdk kecik bes layan kpale sndri j..haha..gasahamnida,anyon-hi-jumu-seyo..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

2 comments:

ariz azali said...

mat, ko buat lempeng kat bilik ker?
guna apa untuk goreng?

jaya jr said...

kt bilik aa..
gune multi-purpose cooker..
style gk aa..
haha