Saturday, January 9, 2010

point 8

mcm biase,hujung minggu datang lg..slalu jgk aku tunggu dgn excited kedatangan weekend mcm tunggu org blnje aku mkn..motifnye sbb klo weekend,otomatik kpale aku jd lapang..xyh pkir2 bnyk slame 48 jam..buat j sesuka ati aku..fuhh..++ aku bru j lpas kuiz math smlm..makin laa lapang dada aku ni..lapang yg mcm mane??aku pn xleh nk bgtau..

klo minggu lpas,aku pegi window shopping,mkn2,bowling,agak2 minggu ni aku nk wat ape ek..duit xde laa kering sngt..masih dlm keadaan terkawal..kdang2 aku pn bosan gk ber-weekend kt kl ni..klo kt trg boleh gk aku round2 naek initial-d,tp kt cni hampeh..asyik2 tngk muka drebar rapid kl,xpn metro,klo nasib xbaek,jumpe drebar teksi india yg tak brape nk hensem..haha..mcm tu lah hidup aku berputar yg aku sndri pn x tau ble kesudahannye..tawakkal aje lah kt Allah yg maha kuasa..

kdang2 aku bosan gk sbnrnye..blajo,maen bola petang2,tngk crite..kdang2 terpikir,klo ade awek pn bes gk..xde bosan sngt kot..ahaha..tetibe lak ckap psal awek..desprate sngt k..tp aku tunggu xde pn yg dtang..haha..klo weekend 2 ye ah,ckup j 5 hari kelas,weekend datang..heaven gile..

lupe aku nk bgtau,aku ngn rumate aku menang no 2 maen futsal..maen merapu pn mampu gk dpat no 2..walopon mase maen 2 ade laa buat muka ketat sbb slah pham ngn ref..tp care nk msuk akhir mmg style..mubin ole keeper,pas2 butip safe bola maut..klo xde due ni,mmg x msuk final..aku sumbang biase2 j..tp aku dpat hadiah extra,ibu jari kaki sakit,kaki melecet..yg laen ok..haha..

tajuk entri ni point 8 aku pn x tau..sj2 kot..haha..sbb da 8 hari taun 2010 kot..noemu banjakk 2010
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

2 comments:

Sang Harima said...

double post mat.. woi, ejas kancil a sebuah!

jaya jr said...

slh2..xperasan..
kancil xsdap..
charade putih cat locost bru bes..
haha..