Saturday, October 15, 2011

pisang boleh bagi tenaga cepat


selamat tengahari dan selamat makan pisang..kenapa makan pisang???sebab pisang boleh bagi tenaga dekat kite dengan cepat..klo sape yang biase tengok tengok tenis,ambik contoh Nadal laa,setiap kali rehat je die 'ngap' pisang sekali..

***sape nak berjalan-jalan weekend ni bawak laa pisang sebijik dua dalam beg..penat je makan pisang..di sarankan kepada kaki-kaki shopping..tapi kulit jangan buang merata..hik..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

7 comments:

[k]o{q}i[n] said...

sbb pisang bkn terdiri dri gula kompleks. that's y kita cpt dpt tenaga..huhuhu

zikeryhassan said...

bila makan pisan, senang juga nak membuang. haha

Chuu Muqhlis said...

beli pisang byk2 simpan buat stok mase lapar2 hahaha

Mohamadazhan.com said...

sebelum bersukan memang elok makan pisang, extra power.hehe

cimOt said...

sensitip oh mkn pisang..

tak tertahan-tahan taik tu nak kuar nanti..

ohlalalala..dangerous..

starzieti said...

kite suke makan pisang. :D

アヌム ちゃん said...

kt sini xde pisang emas..huhuuu