Thursday, October 13, 2011

milkshake ade,ice blended pon ade


untuk permulaan ni,boleh kate sekadar cari pengalaman je..lepas ni di masa-masa akan datang,dengan pengalaman yang dapat hujung minggu lepas,mungkin boleh maju bertapak-tapak kehadapan kot..yang mimggu lepas bukan tak maju,maju boleh tahan laa..pak cik,mak cik,kakak,adik,abang,awek ramai jugak laa singgah..resipi istimewa,mustahil orang tak nak datang..hahaha

***tempoh operasi 5 hari,tapi yang mampu beroperasi 3 hari je..lagi 2 hari kire burn je..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

7 comments:

zikeryhassan said...

walaupun 3 hari mesti masyuk kan?

Puteri Iqa Izyan said...

chocolate milkshake satu =D

[k]o{q}i[n] said...

pos kan aku satu bro...

ieyza afieyna said...

sedapnye.. nak order 1..

Kartika Azmi said...

Lollll ni yg jual milkshake kat convest hari tuuu?

aku beli ngan mu kot malam tu..

jaya jr said...

zik:haha,masyuk gk aa seposen due

iqa:haha,boleh..tapi order atas angin,siap pon atas angin je..kui3

koqin:haha,klo pos,nanti posmen sedut dulu..

ieyza:boleh je klo nak order..tapi kene tunggu booth bukak balik laa..haha

kartika:haha..patot macam kenal je..

cimOt said...

ohhh ko nye gerai kee..aku xpasan plak..