Skip to main content

Steve Jobs mati


kebulur nak pakai iPhone???iPhone je kot.masuk longkang rosak jugak..lagi laa sensitif klo nak banding ngn handset baling anjing..tapi klo tak pakai iPhone ribu riban pon,boleh jugak angan-angan pakai iPhone..berlambak kot Android kat kedai skang ni..tapi paling aku rase macam tak caye sikit,aku beli handphone kat Terengganu,tapi takde satu pon kedai kat Lowyatt bagi harga terbaik macam aku beli..memang original set laa..ade member tu siap tanye bile aku nak balik Terengganu nak suh beli handset tu..perghh..bangge3

***Steve Jobs memang banyak berjasa kat Syarikat Apple..

Comments

aimi said…
nk tnye cikit blh x?? sape yg mati 2?? xknal :(
Chuu Muqhlis said…
korang la generasi Steve Jobs tu haha. weyh, siyes ke masyuk angkat fon kat t`ganu..
zikeryhassan said…
lepas ni nak suruh kau belikan hp utk aku la :P
jaya jr said…
aimi:haha,,xde masalah pon klo x kenal steve jobs..tp klo nk tau jgk,steve jobs tu orang penting dalam syarikat Apple..iPhone,iPad tu die punye keje laa..

chuu:haha..boleh tahan laa klo nk beli HP kat ganu..tp tengok model jgk laa..huhu

zik:haha..boleh jugok tu..tp aku letok cukai 1%..hik3
leeza said…
hye ha a i heard price dkt terengganu berpatutan..btol eh?tolong survey r iphone satu hehehhe

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka