Friday, October 7, 2011

Steve Jobs mati


kebulur nak pakai iPhone???iPhone je kot.masuk longkang rosak jugak..lagi laa sensitif klo nak banding ngn handset baling anjing..tapi klo tak pakai iPhone ribu riban pon,boleh jugak angan-angan pakai iPhone..berlambak kot Android kat kedai skang ni..tapi paling aku rase macam tak caye sikit,aku beli handphone kat Terengganu,tapi takde satu pon kedai kat Lowyatt bagi harga terbaik macam aku beli..memang original set laa..ade member tu siap tanye bile aku nak balik Terengganu nak suh beli handset tu..perghh..bangge3

***Steve Jobs memang banyak berjasa kat Syarikat Apple..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

aimi said...

nk tnye cikit blh x?? sape yg mati 2?? xknal :(

Chuu Muqhlis said...

korang la generasi Steve Jobs tu haha. weyh, siyes ke masyuk angkat fon kat t`ganu..

zikeryhassan said...

lepas ni nak suruh kau belikan hp utk aku la :P

jaya jr said...

aimi:haha,,xde masalah pon klo x kenal steve jobs..tp klo nk tau jgk,steve jobs tu orang penting dalam syarikat Apple..iPhone,iPad tu die punye keje laa..

chuu:haha..boleh tahan laa klo nk beli HP kat ganu..tp tengok model jgk laa..huhu

zik:haha..boleh jugok tu..tp aku letok cukai 1%..hik3

leeza said...

hye ha a i heard price dkt terengganu berpatutan..btol eh?tolong survey r iphone satu hehehhe