Sunday, October 2, 2011

a simple weekend

haha,tajuk entri ter'omputih' laa pulak kan..tapi takpe laa kan..tajuk hanya sekadar tajuk..yang aku nak tulis dalam ni lagi utama..kang klo takde tajuk nampak macam entri cikai sangat..saje nak share aktiviti weekend kali ni..tapi untuk informasi,aku nak bagitau yang weekend aku ni weekend seluruh malaysia..maksud aku Jumaat,Sabtu,Ahad..3 hari  beb..

untuk yang Jumaat tu memang aku tak sabar sikit nak tunggu..memang tak sabar betol laa..sebab Ustaz Azhar Idrus datang buat talk show kat sini..klo dalam arabnye khutbah laa..bukan mase semayang Jumaat..tapi lepas Isyak..tapi ade yang buat spoil jugak..kacau mood jugak laa..tapi dengan semangat penganjur,boleh laa aku ngn ribuan orang laen dengar ceramah UAI..bahagian yang tercemar tu aku malas nak ulas panjang..sape yang cakna isu semasa mesti tau..

esoknye pulak kakak aku balik ke Kuantan..umah pak cik mak cik aku..boleh kate macam small family gathering laa..sebab pak cik mak cik aku ni nak pergi haji minggu depan..nenek aku dari Johor pon ade skali..macam tak patot klo aku tak balik jumpe sdare mara..lagipon klo duk kat mahallah ni pon biase-biase jugak..minggu lepas aku da round KL secara solo..haha..gambar je tak sempat share lagi..

hari ni jadi drebar pulak.balik KL ni..on da way tu naek Genting Highland kejap..makan angin..haha..naek separuh,pastu turun balik..memang makan angin betol..nasib baik keretenye auto..klo manual memang penat laa nak tukar gear sampai separuh Genting Highland tu kan...lepas round kat situ baru balik mahallah..awan pon gelap semacam..tak sampai bawah lagi hujan turun..nasib tak berapa lebat..

malam nirasenye nak tengok derby Tottenham lawan Arsenal pastu belek nota seposen dua pastu tido jee..makan tak perlu kot sebab dari semalam sampai aku bertolak tadi makan tak semput-semput..esok puasa sunat je terus..hahaha


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

1 comment:

ShErA said...

wow... berjalan sungguh ye... aktiviti hr jumaat tu adik lelaki shera pun join...