Monday, October 10, 2011

sehijau warna daun


edisi membokeh pulak kali ni..dalam erti kata paling lekeh..tengah-tengah tunggu pelanggan mai beli ice blended dalam khemah bawah pokok,apply laa sikit ilmu bokeh ni..tapi gambar ice blended takde laa..kang ade pulak yang telan air liur..short form nye terliur..

***tup-tup ade pulak member sound,ko nak jual ke ko nak ambik gambor..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

6 comments:

zikeryhassan said...

ice blended satu!

[k]o{q}i[n] said...

leh ajar aku amik gmbr x..??

yui92 said...

cantik daun..hehe

Chuu Muqhlis said...

ajar sy amek gambar ley :)

+dieabella+ said...

cantek...=)

jaya jr said...

zik:haha,klo laa ice blended tu boleh pos,aku nk pos pon mikir 2-3 kali gk..nk sampai ke besut tu,basah dulu posmen..kih3

koqin:haha,agak-agak sikit-sikit boleh kot..kui3

yui:Allahuakbar =)

chuu:hehe,ajar sikit-sikit boleh kot..sebab ilmu pon tak bnyak sangat ni..

dieabella:Allahuakbar =)