Monday, October 10, 2011

semalam yang cerah


satu snapshot dari centre point tempat aku belajar ni..biase-biase budak kat sini panggil 'bandar'..papehal semua boleh setel sini..nak beli topup,nak baiki jam,nak baiki spek,nak semayang semua ade..nak beli jamu  pon boleh..tapi klo nak pergi ke bulan memang tak boleh..

***selamat bergraduasi kepada mahasiswa-mahasiswi yang telah tamat tempoh pembelajaran..hahaha
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

Chuu Muqhlis said...

klu dapat pegi bulan, ajak chuu skali yek XD

zikeryhassan said...

gambar org ramai kat convest11 xde ke?

jaya jr said...

chuu:ajak2 jugak..tambang bayor sendiri..kui3

zik:gambar orang ramai kat convest lepas ni sikit kot..kikiki

peep said...

saya bakal ke gombak bulan 2 nihh.. :) junior2..

jaya jr said...

haha..selamat datang..kui3