Skip to main content

sape nak jadi teko?



-Abang tak abang, sapa kacau aku pecah!!!

-Aku bukan takut mati,tapi aku taknak mati

-Korang semua nak makan pasir???makan lumut???aku nk makan fish and chip!!!

-Lu jangan nak azan gua pulak~~

-Ak peduli ape???Aku taknak hidup merempat macam ko!

-Tapi kalau dia sentuh kau Dragon, aku cium dia.

-Suke??? lain kali jngan buat lagi taw.nanti mak mara.

-Ssssram nih!!!

-Wei langau,betul punya pailang nampak!!!

-Aku taat pada yang satu!!!

***bukan gambar papparazi..sebab papparazi biase duk kat celah pokok..tapi aku duk kat meja sebelah je..wakaka

Comments

bella luna said…
aku ingatkan jadi teko apa la,lupanya taiko erk? sbb kat negeri aku teko tu mksdnya jag air,hehe
Chuu Muqhlis said…
kire kau ni org kanan teko la ye xD
Shaherah said…
wahhhhh teko teko.. wahh awesome.. knape x amek gmbar sbelah2.. hehe..
k e y r i said…
oh.. setelah beberapa minit barulah aku apham maksudnya. hehe loading gak aku ni :p
Raden said…
alamak...hensem...aauw
cimOt said…
eh2..budak kelas aku ni..damn! aku tak ingat nama..

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka