Friday, October 28, 2011

kamera yang diam dalam almari


pergh..terbantut hobi ni klo dekat-dekat nak exam ni..dibuatnye exam mase hujung minggu..kompem melekat kat bilik je laa..nk kluo pon tak semangat..komitmen berbelah bagi..dah laa malam esok final Piala Malaysia..tak ke stadium pon walopon FINALLLL..boikot FAM..hahaha..

***lepas exam ni baru rase free balik nak buat hobi..wakaka..cuti pulak tu..sambung terus ngn raye haji
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

8 comments:

iszieylyanziy said...

suh kamera tu dok diam2 dalam almari! goodluck exam

cimOt said...

mintak tolong camera tu study skali..gudlak exam!! math3 n termo..kalo ko amek laaa

[k]o{q}i[n] said...

ble nk lepak skali beb...??

aimi said...

pe kate bg aku jge hobi kau dlu smentare kau exam ahaahhahahah

zikeryhassan said...

gadaikan camera tu kalau nak tengok Piala Malaysia kat stadium. haha

Chuu Muqhlis said...

sekali skala dok lam almari xpe kot XD

HaiDa HiDa said...

gud luck..

Nur Aizureen Md Zahir said...

jum pi menembak ~!
gian nk shooting ney :)

jum,survey tempat mana besh,,nnt kita photoshoot 24/7 tang tu :) ngeh3x