Skip to main content

wordless wednesday edisi breakfast

Comments

eikieyn said…
breakfast ala selera mat saleh la jugak kirenye ni. :p
cik tehaa said…
pergh! sedapnya. gmbr ni mmg mgiurkn :P
Shaherah said…
waffles uh mcm sdp.. mcm x kan.. hahaha.. shera macam bluur nk ckp sdp ke tak.. >.<"
yui92 said…
uiii xpnah makan lagi delicia blueberry... slalu makan butterscotch ja
jaya jr said…
eikeiyn:haha,nk save budget sebenornye..kui3

areinn:haha..kurangkan manis dalam makanan,tambahkan manis dalam air..hik3..padahal susu tu pon tawar jgk..

cik teha:haha,terliur gambar..baik terliur waffle tu..kih3

shera:waffle tu biase je..boleh dimakan begitu sahaja..haha

yui:ni pon 1st time makan..aritu da try buttersctch punye..boleh laa..haha

dieabella:aik nak kene pos jugak k?kat kiosk kompem adenye..murah je kot..huhuhu
Chuu Muqhlis said…
wafer tu aku nk try pon cm was2, sedap ke weh?

* bokeh lubyu tu ko amek kertas buat heart shape lekat kt depan lens., sng je., btw, malu2 kucing adalah dilarang wakaka
dah rase..codap nokk..siap bakar bagi die ranggup letak sikit mentega kacang yang ade cokolat tuh..perghhh!!
Farishah Hanem said…
waa nampak sedap ! tapi tak pernah jumpa pun. ni first time aku nampak. HAHA. nakkkk !
jaya jr said…
chuu:haha,nanti klo ade mase boleh aa try bokeh tu..cam menarik jugak laa kan..

nana:haha.xde ove..malas nk bakar2..makan camtu je..pon sedap jugak..kih3

farishah:haha,kesian..kt kiosk ade kot..klo takde suh tokey kiosk tu tutup kedai je..nk bg free susah laa..nk bg tengok gambar senang je..haha

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka