Wednesday, September 28, 2011

wordless wednesday edisi breakfast


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

11 comments:

eikieyn said...

breakfast ala selera mat saleh la jugak kirenye ni. :p

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Sedap ke waffer 2...
tawa je...

cik tehaa said...

pergh! sedapnya. gmbr ni mmg mgiurkn :P

Shaherah said...

waffles uh mcm sdp.. mcm x kan.. hahaha.. shera macam bluur nk ckp sdp ke tak.. >.<"

yui92 said...

uiii xpnah makan lagi delicia blueberry... slalu makan butterscotch ja

+dieabella+ said...

mcm sedap jek..nak!

jaya jr said...

eikeiyn:haha,nk save budget sebenornye..kui3

areinn:haha..kurangkan manis dalam makanan,tambahkan manis dalam air..hik3..padahal susu tu pon tawar jgk..

cik teha:haha,terliur gambar..baik terliur waffle tu..kih3

shera:waffle tu biase je..boleh dimakan begitu sahaja..haha

yui:ni pon 1st time makan..aritu da try buttersctch punye..boleh laa..haha

dieabella:aik nak kene pos jugak k?kat kiosk kompem adenye..murah je kot..huhuhu

Chuu Muqhlis said...

wafer tu aku nk try pon cm was2, sedap ke weh?

* bokeh lubyu tu ko amek kertas buat heart shape lekat kt depan lens., sng je., btw, malu2 kucing adalah dilarang wakaka

~Nana 귀여운~ said...

dah rase..codap nokk..siap bakar bagi die ranggup letak sikit mentega kacang yang ade cokolat tuh..perghhh!!

Farishah Hanem said...

waa nampak sedap ! tapi tak pernah jumpa pun. ni first time aku nampak. HAHA. nakkkk !

jaya jr said...

chuu:haha,nanti klo ade mase boleh aa try bokeh tu..cam menarik jugak laa kan..

nana:haha.xde ove..malas nk bakar2..makan camtu je..pon sedap jugak..kih3

farishah:haha,kesian..kt kiosk ade kot..klo takde suh tokey kiosk tu tutup kedai je..nk bg free susah laa..nk bg tengok gambar senang je..haha