Wednesday, September 21, 2011

salam 23 Syawal

semalam da setel puasa 6 hari bulan Syawal..Alhamdulillah..dengan izin Allah ,minggu lepas puasa straight 4 hari lepas tu minggu ni sambung balik 2 hari..alang-alang ade kuliah yang agak sibuk(padahal biase jee)..haha..jadi hari ni boleh bergembira sikit laa..mood raye tu memang tak berapa nak ade walopon harini baru 23Syawal dan radio pon masih pusing-pusing lagu raye..

klo nak raye 6 betol-betol pon tunggu hujung minggu ni kot..mane tau ade orang ajak pegi rumah terbuka..berharap je laa..wakaka..maklumlah,aku ni asal pantai timur..duk KL ni kire merantau je laa..member KL tu ade tapi boleh bilang ngn jari je laa..sebab tu macam susah je nak pegi umah terbuka..jauh panggang dari api laa dengan budak-budak KL ni..aku dengar minggu lepas,ade yang samapi 4 open house satu hari..memang meletopperut boleh puasa sebulan balik..


ni raye weekend lepas yang aku da upload gambar meriahmeriah banyak-banyak kat FB tu..kenapa ade name tag tali kuning???sebab st time aku jadi komiti..lanyak je laa da ade orang ajak..nak paw makanan pon senang je bile da jadi komiti ni..kih3

***kelas da banyak mula..haih..salam 23 Syawal  =)
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

cimOt said...

salam 23 syawal laaaa...

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Sempat ag posing 2 huhuh...

YuiLight said...

Paw makanan mmg sng kalau jd komiti...kahkah xD

[k]o{q}i[n] said...

hahaha..rambut student..

laskar pelangi said...

selamat hari raye:)