Monday, September 19, 2011

lelaki berbaju melayu perempuan berbaju kurung

assalamualaikum.selamat pagi jugak laa skali..pagi ni hujan laa..area Gombak dan KL ni rasenye memang hujan kot..dah laa hari Isnin..takkan nak layan blues monday je kot..tapi event semalam agak mantop..Sambutan Aidilfitri Persatuan Mahasiswa Anak Terengganu UIAM..semua $ kampus berkumpul satu tempat..kampus Gombak,Kuantan,Petaling Jaya,Nilai..sponsor kaw-kaw punye..satu sen pon tak klua..hihihi..buat kat Restoran Nelayan..alaa,yang sebelah Tasik Titiwangsa tu..

makanan  malam tadi Alhamdulillah semua cukup..menu tu tak nampak macam raye dah,tapi semuanye sedap-sedap..ramai jugak laa yang join.klo nak dibilang orang tu agak-agak dalam 540..klo nak bilang bas nye pulak dalam 12 bijik bas..hahaha..nampak tak meriah die tu?sape cakap tak meriah,nanti aku upload gambar bagi tengok ramai-ramai..dengan cenderahati nye lagi..eh cenderahati ke cenderamata?pastu ade pulak cabutan bertuah dapat hamper..fuh.kompem je korang rase tetibe nak cari open house sementara Syawal masih ade..haha..tapi fakta penting yang aku nampak semalam,memang bilangan lebih ramai berbanding lelaki..tu memang tak tipu..kui3

***lelaki hot berbaju melayu ke,perempuan hot berbaju kurung?kih3..tapi ade sorang sahabat jauh tak dapat datang sebab ade hal..rase rugi jugak la..kirim salam je laa kot..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

4 comments:

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Wahhh msti rmai gadis2 comel & jejaka macho kn ekekekeh...

yui92 said...

apa2 pun baju kurung lagi cool dari legging =p=p=p

Anif Abdullah| AA said...

bestnye p makan-makan.. huhu

reenapple said...

lelaki berbaju melayu nampak sopan... perempuan berbaju kurung nampak ayu... ehehe