Sunday, September 4, 2011

tarikh kemasukan elaun PTPTN untuk semester 1 2011/2012

klik untuk pembesaran

semester baru da nak bukak..walopon aku tak terlibat dengan situasi ni,tapi saje jugak aku nak share kat blogger-blogger bertitle student macam aku..haha..lagi laa lepas-lepas raye ni.duit mesti terkurang sikit sebab buat shopping raye..duit raye pulak tak cukup nak back-up balik..lagi pulak bulan 10 nanti ade pesta konvo kat kebanyakan universiti..sakan sungguh duit keluar semenjak dua menjak ni..

***selamat berjimat cermat,selamat menabung,selamat membeli-belah..ngeee

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

15 comments:

mizz_pua said...

u x tersenarai...)=

Amna.Qadeeja said...

pehh UUM 7hb tak lame dah tu kehkehkeh

buyat(bebola tomato) said...

thank you mat!

ShErA said...

kawan2 shera pun semua bersemangat duit nak masuk...

nadia fatihah said...

ahh, duit mengalir macam air. :P

[k]o{q}i[n] said...

ko dh balik gombak, alo2 la...

HaiDa HiDa said...

Alhamdulillah masuk awal..x der la seksa sgt student2 semua nk menunggu..

wanie said...

utk student uitm takdak kaa ? amik mana ni ehh ? :D

jaya jr said...

mizz pua:ades.sadis2..xpe..maen agak pon boleh ni..hehe

amna:hahaUUM antara terawal jugak laa..OK aa tujgn habis terawal sudah..hik3

buyat:haha..ure welcome buyat..

shera:sape laa tak semangat pasal duit..klo disuruh ambik jauh2 pon sanggup ..haha

nadia:air tu lagi mahal daripada duit..haha..merapu sket..

koqin:hehe..insyaAllah..lambat lagi nk balik ni

haida:Alhamdulillah..memang tak payah tunggu lame kali ni..tak sampai seminggu da masuk

wanie:eh apesal pulak takde..ade laa..ni ambik dari member je..peace..haha

wanie said...

tuhh, takda pon dalam list tuh T___T
amik dari web ptptn tuh, sbb tadi bukak, ada jugak link dia. sobsss, taktau student uitm msuk bila :(

Finaz Jaafar said...

erkkkk berpeluh dgr PTPTN nih..teringat hutang..adehhhh

Chuu Muqhlis said...

wooott!!
money2 come to me $_____$

Leeya Hezlin said...

thanx 4 da info.. :)

maCy said...

bersyukur tak perlu ptptn.. walau ada la contract nati kena folo..

selamat berjimat :)

dyea irdina said...

mak oii encem giler gambar raya..huhuhuhu