Saturday, September 3, 2011

indahnya beraya di desa


hijau-hijau-hijau..warna penyejuk mata penawar hati..sape-sape nak pergi umah terbuka ke,kenduri kahwin ke selamat tiba ke destinasi..4 hari pertama raya ni boleh kate selamat berjumpe seluruh ahli keluarga sebelah johor dan terengganu..member-member pon ramai jugak dapat berjabat tangan bersama..Alhamdulillah..

***duit raye pon klo boleh nak hijau je kan..kikiki..baru laa senyum lebar sikit kan..pastu malam-malam duk dalam bilik,bersila atas katil buat style ala-ala akauntan..tapi klo dapat banyak biru tu takpe laa,kire bersyukur masih dapat duit raye..hahaha..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

11 comments:

Cik Ca'ah said...

hijau ke biru tetap bersyukur kalau dapat. dah diambang keremajaan ni susah beno orang nak bagi duit raya. huhuh

Eady Minn said...

err..duit raya I bila nak bagi ekk ? ehemm2..

sleeping_maniac90 said...

xdpt duit rya bnyk huk3...

Chuu Muqhlis said...

ahahah kalakar!
cm budak2 pulak dok kire duit raya memanjang :P
hikhik

little ain said...

besor besor pon nok duit raye lagi ke. hahaha

ShErA said...

nice pic... tahun ni seronok gak dapat duit raya lagi... hehe

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Wea duit raya tok aq mna? hohoho

jaya jr said...

cik ca'ah:huhu..bile da menuju kedewasaan lagi laa susah..kui3

eady:haha,camne laa nk bagi..FB pon xde..kurang2 boleh tag gambar.agaga

sleeping maniac:sabor je laa..huhu..semua tu xdapat dijangka..

chuu:alah,zaman skang ni bukan budak2 je laa kire duit..tua2 pon kira duit jugak..haha

ain:haha,nk laa jugok..budok2 dapat banyok,kite tengok je..sadis2..

shera:haha.tahniah2..bukan senang nak dapat duit raya..kui3

areinn:tak keje cmne nak bagi duit raye.diri sendiri pon biase je..susah laa nk share,,haha

Eady Minn said...

xpe la..kira halal je..susah2 je..masuk pun just main2 je..bukan nak sangat hadiah pun..wakaka..

maCy said...

warnanya cantik!

LUTFI SYAFIQ said...

comey comey gmbo ni.. hehe