Sunday, September 18, 2011

[promosi] selamat berhujung minggu

semalam ade pergi jalan-jalan area KL ni..pastu ade memborong jugak laa..kat KL ni memang syurga jugak laa untuk kaki-kaki shopping..untuk aku yang bukan selalu shopping ni,memang penat jugak laa..rambang mata pon ade..perkara paling best klo beli barang kat sini,harga die ade yang murah..tapi kelemahan die ialah klo nak murah kene beli harga borong..hahaha..pandai jugak laa diorang ni buat bisnes..

jadi secara konklusinye,skang ni ade laa item-item atau barang  lebih kat tangan aku ni..ade perfume pelbagai jenama laki ngn pempuan,ade cermin mata lagi pulak ade tie..display nye macam ni..


***klo ade sape-sape berminat boleh laa tengok kat facebook..search je Barang Murah..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

8 comments:

yui92 said...

hooo dah jadi businessman ea? maju maju...

Sollehudin Sapari said...

ray ban x da? huhu..

Chuu Muqhlis said...

jaya., jd bisnessman ke., promoter ekeke

C I K . F Y Z A said...

CKFree?? alamak! tergugat iman bau dia [=="]

[k]o{q}i[n] said...

bidang bru ye bang...?? huhuhuhu

zikeryhassan said...

jd businessman da lenim

+dieabella+ said...

ape kata ko wat GA...kompom aku join...hehe

Umie Artoqiemie said...

xde jual kasut vans ke??