Skip to main content

[promosi] selamat berhujung minggu

semalam ade pergi jalan-jalan area KL ni..pastu ade memborong jugak laa..kat KL ni memang syurga jugak laa untuk kaki-kaki shopping..untuk aku yang bukan selalu shopping ni,memang penat jugak laa..rambang mata pon ade..perkara paling best klo beli barang kat sini,harga die ade yang murah..tapi kelemahan die ialah klo nak murah kene beli harga borong..hahaha..pandai jugak laa diorang ni buat bisnes..

jadi secara konklusinye,skang ni ade laa item-item atau barang  lebih kat tangan aku ni..ade perfume pelbagai jenama laki ngn pempuan,ade cermin mata lagi pulak ade tie..display nye macam ni..


***klo ade sape-sape berminat boleh laa tengok kat facebook..search je Barang Murah..

Comments

yui92 said…
hooo dah jadi businessman ea? maju maju...
Chuu Muqhlis said…
jaya., jd bisnessman ke., promoter ekeke
C I K . F Y Z A said…
CKFree?? alamak! tergugat iman bau dia [=="]
[k]o{q}i[n] said…
bidang bru ye bang...?? huhuhuhu
zikeryhassan said…
jd businessman da lenim
+dieabella+ said…
ape kata ko wat GA...kompom aku join...hehe
Umie Artoqiemie said…
xde jual kasut vans ke??

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka