Friday, September 16, 2011

Mat Negro

esok cuti..cuti ni klo boleh jangan dibuat tido je..adelah lebih elok klo cuti itu digunakan untuk bersiar-siar..pokok pangkalnye bersiar..tapi ingat..bersiar tu bersiar laa jugak tapi semayang jangan lupe..bukan ape,kadang-kadang manusia ni lupe..samada cepat lupe atau buat-buat lupa tu kene tanye diri sendiri..takkan klo da jalan-jalan dekat Jalan TAR pon tak boleh nak singgah Masjid India bersolat..

 tapi macam tu laa manusia..mase senang lupeAllah..mase susah baru nak ingat Allah..sesungguhnye ingatlah jika kita memudahkan urusan dengan Allah maka Allah pun akan memudahkan urusan kite..urusan yang bertimbun setiap hari,jangan ingat kite boleh buat klo Allah tak izin..esok hari Jumaat jangan lupe solat Jumaat untuk kaum-kaum Adam..lagi-lagi yang ade sertai Sambutan Hari Malaysia..maklumlah,kan 31 Ogos haritu masih dalam mood raye.takde sape nak masuk barisan..

***ni pon dalam mood raye jugak lagi.harap-harap ade makan free esok..jangan kate Mat Negro pon sibuk-sibuk cari open haus sudah..habis makanan kene balun ngan diorang nanti..tapi harapnye jugak esok dapat ambik gambar pemandangan yang cantik-cantik..hihi
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

fadzlynniza said...

salam 1Malaysia. =)

jaya jr said...

hehe...selamat maju jaya =)

zikeryhassan said...

kalau dpt ambek gmbr time perbarisan lagi cun kot