Friday, September 16, 2011

[sarapan] nasi lemak D'mamak Corner

nasi lemak D'mamak Corner ni bukan kali pertama aku buat sarapan..tapi hari ni rase best die tu terlebih sikit sebab ade member belanaj..hihi..tak agak pon nak boleh makan free tapi rezeki Allah kite mane tau kan..

kebetulan lepas jogging pagi tadi aku takde keje nak buat..lepas jogging makan nasik lemak..haha..kire balance balik laa lepas tu..miahaha..pastu bawak kamera sekali.sebab saje nak tunjuk nasik lemak bes ni.haha..telur mata die yang high class sikit..bagi aku laa..bagi orang-orang loaded breakfast kat hotel tak pandang mane kot(gurau)

nasi lemak telur mata mantop


***orang kaye tak semuanya sombong @ bongkak..ade je yang low profile..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

13 comments:

bella luna said...

ko buat aku gile ngan gmbr nasi lemak nie,2 hari lepas gi cari nasi lemak kat d`kamal corner,tapi dah abis,.siyes aku kempunan sampai arini,bdw,rezeki kite sama la,.semalam pun aku dibelanja org,hehe,.

mizz_pua said...

giler sedap kot..terliur...

jaya jr said...

bella luna:hehe..klo d'kamal tutup.pergi d'mamak..kat taman melati..hihi..bes kn ade orang belanja..kui3

mizz pua:hehe..mintak maaf ye..sila pergi cari sekarang..hik3

cimOt said...

tak herannnnnn..heh..
dalam hati(damn ko jj..)

zikeryhassan said...

pergghh! telor mata dia memang terbaik la.

tiefazatie said...

pergh..best gle nasi lemak nie!

Green Apple said...

mamak pon dah pandai buat nasi lemak.. abis ler org melayu nk bisnes...

ShErA said...

tengok gambar pun dah nampak sedap apatah lagi kalau makan ni

Miszyuyu said...

jaya makan sorangggggg mauuu jugakkk

アヌム ちゃん said...

uihh tergodanya dgn nasik lemak tuuhhh....nyummyehh

jaya jr said...

cimot:hehe..sorry..kui3

zik:haha..mmg terbaik pon..

tiefazati:hehe..best2

green apple:eh,org melayu pon pandai jugak..tapi sebab kat area ni,kedai mamak ni je yg dekat..kite singgah sini laa.haha

shera:klo makan memang ingat jugak laa samapi ke petang..haha

yuyu:eh,mane ade sorang..makan ngn kawan kot..hik3

FMTY:hehe..boleh laa aka try buat untuk laki akak..kui3

Chuu Muqhlis said...

aku tak tahu la nasi lemak tu best ke tak., tapi cara kau shoot tu, bole buat org mngidam kot LOL!

Wani said...

menggiurkan telur tu ~