Monday, September 12, 2011

sejuk betol laa kat bukit ni

Alhamdulillah..baru je sampai beberapa hari yang lepas ke bumi Gombak..kali ni lebih mencabar sebab aku tak datang dengan kenderaan awam..tapi satu yang shock sikit kat sini ialah cuaca..klo di Kuala Terengganu yang terkenal dengan keropok lekornye,petang-petang tu memang da boleh agak langit gelap dan hujan akan turun..tapi kat Kampung Gombak yang aku pon tak brape pasti lagi ade ape yang terkenal kat sini dari pagi bawak ke petang asyik mendung..lagi pulak aku berjaya stay dekat asrama lelaki paling selesa kat sini..dekat dengan bukit..perghh sejuk die boleh tahan..beberapa kali jugak aku duk dalam bilik tak bukak kipas..


***OK laa,ade nak kene buat keje pulak ni..maklumlah,da pegang balik title student..harap-harap bile da jadi student balik ni boleh laa terserempak dengan suasana universiti yang cemerlang dan nyaman..kih3..sape yang cuti lagi,teruskan laa bercuti di rumah..haha
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

Umie Artoqiemie said...

best gila tempat ngko .. wah.. bajet kat oversea ler tu keh3...

[k]o{q}i[n] said...

kalo x leh stadi gak, xtau la.. huhuhu

Shaherah said...

wah wah.. kat bukit kan.. mmg sejuk woo..

L said...

xpenah sampai ag.. insyaallah nt sampai laaa..

http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html#comments

ShErA said...

wah... marhallah mana satu tu... atas bukit memang seronok...