Tuesday, September 27, 2011

bola futsal berupa bulan


apabila bola futsal bertukar menjadi bulan..tak sampai 3 minggu sepak terajang tu pon kadang-kadang tergendala sebab hujan..ingat tahan laa jugak untuk 14 minggu tapi tak sempat ape-ape da kene tong-tong duit balik..

esok bile bola baru sampai update balik masuk sini sebab internet da boleh akses balik..terbaik aa member-member bakal engineer ni..mintak-mintak technician kat sini tak boleh detect..senang sikit nak online laptop..klo tak macam takde fungsi je bukak laptop kan..haha

***tong-tong duit tu collect duit ye klo ade sape yang tak tau..kali ni tong banyak sikit..beli je terus bola ratus-ratus..klo bola rosak jugak lagi boleh suh budak-budak ni join shaolin soccer je terus..


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

[k]o{q}i[n] said...

tu bila futsal ke, bola getah...?? huhuhu

Chuu Muqhlis said...

ape ke pelik bola futsal ko tuh @____@

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Tu bola ke @ buah limau bali yg da d kupas?haahaha