Wednesday, September 7, 2011

bakal cikgu ala model.huh

yuran mahal tapi service lembab..bilik yang patotnye duk sorang jadi 2 orang..bilik takde tande..macam orang gile pusing-pusing cari bilik..daftar lame macam gampang..ade ke patot mendaftar pelajar baru boleh makan masa 2 jam..macam-macam hal nak masuk universiti zaman skang ni..nak ambik pelajar dengan nak kaut untung same banyak..macam ni laa jadinye..

tapi yang normal berlaku ialah pelajar-pelajar pempuan skang ni susah nak lari daripada tiru gaya hana tajima,tudung ariani,tudung belit-belit..susah laa anak murid masa hadapan nak berhadapan cikgu-cikgu ala-ala model..nasib baek aku pakai spek arini..panas tak panas blakang kire,tapi boleh laa cover sikit mate tu daripada cahaya berkelip-kelip bakal-bakal cikgu..hahaha
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

7 comments:

Chuu Muqhlis said...

tang hana tajima tu x penah plak aku try, tak gheti cek XD

Umie Artoqiemie said...

sindiran yang sopan hahahaha..

ShErA said...

hahaha... nice entri...

Shaherah said...

hahhaa.. mmg bnyk lar org pkai tudung mcm tu.. shera pun g mne2.. mesti nmpk jek.. rimas pulak bler tgk..

yui92 said...

jenis seronok menerai fesyen.. sampai tak dihiraukan profesyen

[k]o{q}i[n] said...

baik cikgu...!!!

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Ada yg kena band ne kang hahaha..