Tuesday, September 13, 2011

first shutter count



muke-muke ni je laa yang selalu outing ngn aku..jarang laa klo duk kat sini nak outing sorang diri..klo tak cukup ramai macam ni,boleh kate takde laa outing hah..sape-sape nak apply group outing boleh laa contact-contact..baru meriah sikit..miahaha

***ade orang kene tangkap dek kerana mencuri mase kat Low Yatt tadi..kebetulan mase tu aku baru je nak cucuk duit..ade laa member sorang jadi bodyguard..sebab ramai orang tengok makhluk yang kene tangkap mencuri tu,mesin ATM pon jadi lengang..cepat je aku cucuk duit pastu pergi bayar kat tokey cine..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

12 comments:

cik panadol said...

wah...rembat nikon tu...makin mabeles la pic kamu nnt....

Cik Eliza said...

meriahhh nampakkkk

;)

Etong said...

bestlah outing ramai2. ramai bodyguard hehee

afifi embong said...

haha...masuk blog

LUTFI SYAFIQ said...

xajak!

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Halo2 ler law mrayau 2...

jaya jr said...

panadol:harapnye lebih maju sikit laa lepas ni..hihi

cik leiza:hehe,nak buat camne,memang da selalu ramai2 macam ni =)

etong:haha,bodyguard tu tak laa sangat tapi boleh tumpang motor..kui3

pp:dh wat masuk aa kat kasutdicuriorang jgk..haha

lutfi:xsempat bro..kluo on the spot je ni..haha

areinn:haha..klo sempat plan boleh je..

Shaherah said...

wah serius meriah.. shera jarang dpt ramai2 mcm ni.. paling ramai pun 5 orang jek.. heheh >.<"

Chuu Muqhlis said...

amboi meriah kan. apsal ko tak join jd bodyguard skali jaya hahaha

ShErA said...

outing beramai - ramai memang best ni...

cimOt said...

untonglaaaaaaaaaaaa..

bile boleh kasi pinjam ni???

jaya jr said...

shaherah:hehe..sini klo 5 orang tu minimum..ramai sangat member

chuu:hehe..body tak kuat lagi nak join bodyguard..huhu

shera:member outing..family aouting pon boleh jgk ramai2..huhu

cimot:hehe..klo pergi shooting same-same boleh aa bg pinjam..hik3