Skip to main content

first shutter count



muke-muke ni je laa yang selalu outing ngn aku..jarang laa klo duk kat sini nak outing sorang diri..klo tak cukup ramai macam ni,boleh kate takde laa outing hah..sape-sape nak apply group outing boleh laa contact-contact..baru meriah sikit..miahaha

***ade orang kene tangkap dek kerana mencuri mase kat Low Yatt tadi..kebetulan mase tu aku baru je nak cucuk duit..ade laa member sorang jadi bodyguard..sebab ramai orang tengok makhluk yang kene tangkap mencuri tu,mesin ATM pon jadi lengang..cepat je aku cucuk duit pastu pergi bayar kat tokey cine..

Comments

cik panadol said…
wah...rembat nikon tu...makin mabeles la pic kamu nnt....
Cik Eliza said…
meriahhh nampakkkk

;)
Etong said…
bestlah outing ramai2. ramai bodyguard hehee
jaya jr said…
panadol:harapnye lebih maju sikit laa lepas ni..hihi

cik leiza:hehe,nak buat camne,memang da selalu ramai2 macam ni =)

etong:haha,bodyguard tu tak laa sangat tapi boleh tumpang motor..kui3

pp:dh wat masuk aa kat kasutdicuriorang jgk..haha

lutfi:xsempat bro..kluo on the spot je ni..haha

areinn:haha..klo sempat plan boleh je..
Shaherah said…
wah serius meriah.. shera jarang dpt ramai2 mcm ni.. paling ramai pun 5 orang jek.. heheh >.<"
Chuu Muqhlis said…
amboi meriah kan. apsal ko tak join jd bodyguard skali jaya hahaha
ShErA said…
outing beramai - ramai memang best ni...
cimOt said…
untonglaaaaaaaaaaaa..

bile boleh kasi pinjam ni???
jaya jr said…
shaherah:hehe..sini klo 5 orang tu minimum..ramai sangat member

chuu:hehe..body tak kuat lagi nak join bodyguard..huhu

shera:member outing..family aouting pon boleh jgk ramai2..huhu

cimot:hehe..klo pergi shooting same-same boleh aa bg pinjam..hik3

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka