Thursday, September 1, 2011

aidilfitri di batu pahat


update pertama untuk Syawal kali ini setelah pulang beraya di kampung..memang meriah,happening dan feeling habis dapat berkumpul macam ni..gambar ade bertimbun-timbun..tapi yang ni jadi 1st choice untuk dikongsi kali ini..semua ni sedara-mara sebelah Johor..

"walopon da bujang,tapi sebab belajar lagi,ambik je laa duit raye ni"
-terima kasih atuk usu-

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

22 comments:

T.Tania said...

waaa~ BP laaa .... ;) alergik tgk nama BATU PAHAT ni sbb teringat kat tmpt study hahaaa

Bell said...

oo mak aii.best gler...huhu

Chuu Muqhlis said...

duit raya memang nyusut hahaha.
btw, hv a nice day forward yah! :D

spirit lion said...

selamat hari raya
aku da follow
follow balik ya..

~Nana 귀여운~ said...

untung la dapat duit raya...untung kalau jadi budak student nih kan..muahaha

zikeryhassan said...

meriah giler!

Shaherah said...

wah ramai nyerrrr.. same lar.. still dapat duit raya lagi.. orang hulur.. kita amek.. hehe..

アヌム ちゃん said...

fuyooo ramai gile tuhh.huhuuu

jaya jr said...

T.tania:hehe..belajar kat mane dulu?UTHM ke?

bell:haha..mau nye tak bes..makan je sepanjang raye kat kg ni

chuu:haha,makin nak ke tua ni agak nysut laa..tapi still dapat jgk kan..hik3

spirit lion:selamat hari rey..OOK bro

nana:haha,tu laa..asalkan student,kemungkinana nak dapat duit raye tu ade lagi..hihi

zik:memang meriah aa..bukan selalu kan..hihihi

shaherah:orang hulur kite memang kene ambik..tak baik tooak rezeki bulan2 syawal ni..kikiki

FMTY:tu laa,skali2 kumpul macam ni,tengok2 balik ramai rupenye sedare2 kat johor ni..huhuhu

merahitujambu said...

wow.ramai tuu....bestkan dpt kumpul

LUTFI SYAFIQ said...

meriahnye... ramai... best kan...

keryohkery said...

da bujang? mu nikoh dh ke?haha

cik dila said...

big family nih! meriah nye...

yui92 said...

besaqnya familyyy =p=p=p

selamat hari raya

jaya jr said...

merah & lutfi:haha,bes laa jugak skali skale..makanan pon banyak..hihi

kery:haha..bujang memang laa dok nikoh..klo nikoh dok bujang doh laa

cik dilla:meriah!haha

yui:ade yang lagi besaq..hehe,,selamat beraya

Mohamadazhan.com said...

cool bro..terbaik! ada atok nenek memang meriah..aku da xda sapa da sebelah mak ayah.hehe

~SpEakEr Sek0LaH~ said...

Fuyoo,meriah gler..konpem brebut bilk air pg2 neh..hehe

ShErA said...

seminggu lagi kena la shera kembali ke bp...

+dieabella+ said...

besyeee dpt bkumpul sume mcm nih...!

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Wea hang batu pahat celah mna?
aq pn braya kat sna gak...

jaya jr said...

azhan:aku pon tinggak nenek sorang je ni..yang laen sume pakcik makcik atok sedara nenek sedare..huuu

speaker:ni gathering ponint hari raye..klo semua ni duk satu rumah,jangan kate bilik air.nak makan nasik pon xcukup pinggan..hihi

shera:hehe,selamat kembali ke BP..kui3

dieabella:hehe,bes jugak laa..ade laa nampak sepupu2 pempuan..kah3

areinn:haha,kg ni kat rengit je..

Leeya Hezlin said...

wah,ramainya kaum kerabat dia..
happening kan bila ramai-ramai macam ni..
btw,selamat hari raya.. :)