Wednesday, April 28, 2010

tak boleh peace2 lagi yep..

PEACE TAK BOLEH
(dalam gambar je..haha)

hari ni blogwalking macam biase..tapi agak gopoh sikit sebab nk kluo pagi tadi..ade urusan sikit kt bank pastu ade nk pegi ambik borang kat pejabat yayasan..mase tengah2 blog walking tu,singgah laa dekat blog maCy..yang merupakan kenalan dengan title geng blogger..haha..klo jumpe kt luor ntah cam ke tidak aku ni..huhu..kenape maCy..haha,xde pape..cume entri die memang perlu dibace kot..

so entri aku ni buat ape ek..aku nk cerite pasal style bergambar lah..klo ikut blog macy yang di'link'kan dekat perkataan gambar ni,aku boleh kate,ramai umat islam x sedor dengan mende ni..pasal style 'peace' yang selalu ade dalam gambar2 yang diambil berkait dengan illuminati..sape nk bace entri ni,kene bace yg macy jugak..baru paham kot..sori ye..haha..tapi nk wat cane,gaye peace tu yang paling senang kot..aku pon pernah buat..dulu2,zaman kecik..cume da besor ni je jarang buat..haha

style peace tu:ni maksud heriy nk tumbuk peace sembap tu..

tapi skang ni zaman da advance..da jarang kot ber`peace`dalam gambar..klo boleh nak terbang,nak lompat..haha,baru style kan..++ DSLR..lagi semanagat nk lompat..jadi,ape kate kite lompat je dari peace..haha..biar hilang terus unsur2 yahudi yang kite buat tanpe kite sedor ni..kuang asam betol diorang ni..tapi paling penting,pape pon,smue atas niat je..okie...

ape kate kite cuba style ni..

kan bagus,dlam ramai2,xde peace pon..haha

ataupon macam ni


sytle rock,walopon x rock..haha


ni cool x??sape paling cool??haha

las skali style latest skit dari lompat..bergayut..






sekian..jom tukar style..huhu

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

29 comments:

Cira Marcello said...

wahh..tenkyu coz bagi info ni
kalo x cira x taw la..
suke sgt dok amek pic ngan gaya peace..
huhuu

Nisaeciz said...

ohh. saya buat style paling senang, senyum & julingkan mata! yess! hahah


nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Pendapat korang tentang background baru

jaya jr said...

cira:saya tau dari macy..trimas to maCy.huhu

nisa:ok jugak style tu..hehe

maCy said...

oiyt, sggh bce entry ta pnah komen pn?? isk2..hehe

trimas sebab link kan blog maCy..

tapi..

3rd style pn ade someting2 gak..

nati maCy reveal keyh?

~siap la jj leh lompat2 j amek gambo..hehe

jaya jr said...

owh,okok..
hehe..
welcome..
third style yg mane???
yg rock???

╚► capital S hana ◄╗ said...

wuuu~
trimas bro ^____^

shey said...

kacang peas . kacang peas . teehee

joyah sepot said...

thanks for the information..
mmg kekadang mende2 ni nmpk cm remeh tapi impak nye mmg besar...
neway...time kasih lagi skali...

jaya jr said...

shana:welcome..huhu

shey:kacang peas untuk dimakan..XOXO

joyah:tu laa pasal..btw,welcome too

zaradgreat said...

waaaaa.baru tau.tq2 btau..

taufiq helios said...

info berguna ^^

HonEyBuNNy said...

hehhehe...alahai.mmg berstyle gla tu gayot...hiihih...comei3

Khadijah Zek said...

rasa macam nak cuba je style bergayut tu..hahaha

jaya jr said...

zara & taufiq:alhamdulillah,dapat jugak share mnde2 yang baek..

honey & khadijah:haha,bleh aje klo k try..huhu

hans said...

bagi aku bergantung pada nawaitu
asal benda tu bukan kita maksudkan dgn iluminiti tu
itu dah cukup

jaya jr said...

hans:betol,klo sape tengok the arrival,boleh kate hidup seharian macam da tenggelam dengan agenda2 yahudi yang kite x sedar..paling penting,niat j kerana Allah..

syAzAnA said...

baru sy thu yg peace xbley diamalkan.
tp, melayu jarang gne kot.
yg bese gune ialah org jepun.
trademark.

pak long said...

salam...
jaga-jaga..patah tempat bergayut mau patah tulang punggung..

ѼAkU_BeBaS_BerFiKiRѼ said...

aku da agak da....
ish3....
nie sume depan nyew style la nie maw jahanam org islam...ish3....

~uǝǝʇɐɟ said...

wah...lama sy xkomen blog kalering milik awak ni.hee
banyak pic ek entry kali ni.hu3

jaya jr said...

paklong:haha,bergayut same laa melompat..silap step sakit badan..

fateen:haha,saje2 je..

~ Lady ell ~ said...

waduh2 adik..kamu tk tau lgi ekk.symbol mat rock tu lagi tak boleh..tu 'symbol of satan' namaya..derang puja setan..pengasas kumpulan itu adalah seorang rocker..tu pasallah mat2 rock trikut2..

kamu bleh je cari kat gugel satan symbol tu.mesti kamu dpt lebih info..

jaya jr said...

lady ell:tu laa..si maCy ni x reveal skali ngn simbol peace..die cakap nk buat dalam entri lepas ni..tapi lady ell da bgtau dulu..saya x buat lagi lepas ni..huhu

Azizul Luqman said...

hari tu aku tgk dak2 unikl bmi pose maut bile bergambo...
diorang wat flying kick...
style bhai...
hehehe...

Nuraisyyah said...

laaa..yeke...hmm pasni xboleh wat peace dh ek?? haha..peace no war...(tanpa wat style peace) hahak :)

BalqisShafiqa said...

salam jumaat.
peace ni ada unsur yahudi kan?
nasib gua x buat menda ni sejak awal! :)

Hazzy Ishak said...

ya i know bout this long time ago
he he he

jaya jr said...

azizul:haha,tu kene pegi kelas karate dlu..

nuraissyah:bkn style peca j,style rock pon x bleh gk..

balqis:ade rasenya..klo x tau lagi mungkin xpe,tp bile da tau x leh buat dh aa

ir MASh said...

haha.kte mmg x ske amik gmbr peace..wee.
bak mak kte ckp,mcm dak2 je amik gmbr peace ni..
lg 1,nk amik gmbr cun,amik gmbr candid..wee..^_^