Friday, April 9, 2010

semalam aku tak tengok

jogging pagi jumaat sudah menjadi rutin mingguan aku..yess..cume yang kurang bes aku pegi sorg2 je..masih x berteman..haha..tapi kt taman tu ramai laa org..hari ni aku berjogging bersame budak sukan mane ntah..tapi perempuan...aku follow diorang punye group..xde laa bgtau nak follow diorang,juz ikut dari belakang j..ade cabaran sikit..x macam jogging sorang2..rase nak berenti j,terus berenti..x terbina laa stamina klo x dipaksa..klo dalam group,slagi x berenti ramai2,pakse jugak berlari..tu laa yang bes..

pastu rase lemah longlai mencari air..haha..padan muke..da tau nk jogging x bawak air..aku berenti petrol pump j beli air..sejuk sikit..beli laa 100 plus..baru nampak macam atlet..haha..jangan laa beli nescafe k,teh bunge k..tu petang2 tengah layan cerite ADAMAYA boleh laa..pekena skali karipap mak jah..memang terangkat laa jawab nye..

petang ni suh mak buat kuih..klo buat cupcake lagi hebat..

tapi malam tadi hebaat..fan liverpool x tengok bola..haha,ape punye serabai fan mcm ni..semalam aku x bangun pon tengok match liverpool lawan benfica..menang ..4-1...tu laa,slalu sangat cakap liverpool lopek laa,liverfool laa..tp,liverpool cool j..xde pon nak sibuk2..kan dah menang..agaga..boleh jugak merase semifinal dulu..hiahh,you never walk alone..tapi lucas menjadi pemain brazil sebenar,,

haa,tu j entri pagi ni..pasal jogging dengan bola..so,majulah sukan untuk pembaca blog dan blogger2 smue..assalamualaikum sebagai tanda penutup di hari jumaat ini..

nota powerrangers:nak harapkan blogwalking memang x kurus,baek kite yang pegi walking..haha
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

15 comments:

sI tEDI said...

amboi! ngekor budak perempuan jogging ek?

╚► capital S hana ◄╗ said...

lme x jog .
mst suda berat waaa~~~

cik syazni said...

jgn pandang rendah pada Liverpool =)

jaya jr said...

tedi:budak sport pempuan bkn body macam model..smue body atlit bina badan..penat den nk ngikut..haha

hana:esok boleh jogging..haha

soffya cik bulan said...

ku juga suka joging2 ni...tp berlari dlm bilik je.hehhh

.::WaNiE::. said...

ok majulahhh yeppp

husnazainal said...

pasni nak tukar la..blogjogging...!
motif.??tah..

zaradgreat said...

hahahahaa
pergi kelas jalan kaki joaging jugak tuh
hehehehehe

jaya jr said...

soffya:haha,mane2 pon boleh..

wanie:ye,semoga bertambah2 maju..huhu

husna:pon boleh klo nk blogjogging..

zara:hmm,yg tu pon kire ok jgk tu..secara tidak langsung

::cdot the dot:: said...

huh....

rutikeben said...

u'll never walk aloneeeeeee..yuhuuuuuuuu

miss lolly a.k.a luvfareda said...

alaaah sekali sekala menanG. OPS.

jaya jr said...

cdot:huhhuhhuh..

ruti:YNWA

lolly:haha,mmg kali ni betol2 menang..

HairiAks said...

Hi.. suka membaca entry ni & yang lain2... salam perkenalan... jangan lupa Follow blog hairi k..

jaya jr said...

teriam kasih atas komen dan suda folow anda..