Skip to main content

ku bukan aku chords

haha,hari ni x dinafikan aku agak mengantuk lepas subuh..sampai tengah tunggu nak bukak laptop tadi pon bleh terlelap..ish3..aku tido awal dh semalam rase nye..tp semalam abah aku mintak tolong aku bawak adik aku yang nak test lesen minggu depan praktis sikit..dekat masjid terapung laa biase nye..time aku dulu pon, aku praktis kat situ jugak..pusing 3-4 round suda..bosan jugak aku duk kat sebelah x buat pape..haha..nasib baek dapat upah.

haha,tempat biase orang cuak..++kandas..huu..takot2..

upah ari ni sekali ngn tugas aku kene beli ayam kat pasor kejap lagi..abah aku mintak tolong jugak sebelom die pegi ngajor tadi...upah tu oleh laa aku buat isi minyak kete initial-d aku..haha..nk kluo makan pon boleh..haha..

pastu,aku balik,on9,aku bukak FORMspring..wah,skali ade orang mintak tolong aku sharekan kord gitar lagu tilu yang aku maen ari tu..miahaha..camtu laa,banggenya lebih kurang..sebab kord lagu ni memang teramat susah nak cari dalam internet..xcaye try googlekan..tapi sebab aku usha ari tu,ade video yang gabungkan kord,lirik dan jugak lagu..so aku transfer kord tu atas lirik2 lagu tu..maka terjadilah ni..

Am Dm G
Lama sungguh hari berlalu
C Am
Hening malam menyiksaku
Dm G c
Bila bersendirian sepi jadi pilu


Am Dm G
Kau pergi aku yang hilang
C Am
Sedikit pun hidup tak senang
Dm G C
Langit cerah ku renung mendung kelabu

(korus)

Dm G Em
Kerana diriku bukan aku
Am Dm
Tiap kali kau menjauh
G Em
Fikiran tak keruan
A Dm
Jiwa rasa kekosongan
G Em
Diriku bukan aku
Am Dm
Tiap kali kau menjauh
G A# C
Pulangkan dia ke pangkuanku


Am Dm G
Yang digemar menjadi bosan
C Am
Sukarnya cari ketenteraman
Dm G c
Bila hati bersedih semuanya tak betul
Am Dm G
Ku cuba setabah hati melupakan
C Am
Dirimu dari ingatan
Dm G c
Tapi semakin dicuba semakin rindu

(ulang korus 2x)

harap individu yang mintak ni boleh maen kn lagu ni..lagu ni jgk 1st upload aku kt youtube dan jugak fesbuk..haha

youtube link:http://www.youtube.com/watch?v=hYmx5YBjpCw&translated=1
http://www.youtube.com/watch?v=MAibZAvrte8&translated=1

Comments

.::WaNiE::. said…
:D aku ngantuk ar

tak tau nak komen ape

tengah2 ari buta ni

mengantuk

confirm kolesterol tinggi

tido dulu lah
belalang hijau said…
perh...

pas nih maen lagu lain lak...
pas tuh upload lagi...

silap2 ade yg mintak autograf

huhuhu...jgn mare...
sI tEDI said…
jangan ajo ajaran sesat okey?
jaya jr said…
wanie:haha,tido2..

belalang:tengok laa mcm mane..huhu

tedi:ayah pin je ajor yg sesat..
eyDa said…
nsib eyda pas yg kt bukit 2!! hehe
cm kt btara...... hehee :P
jaya jr said…
eyda;congratz..haha

farrah:bkn bitara laa..tu pic google j
syue said…
baiknyaa ajar adik. ada upah, okay laa tuu ;)
jaya jr said…
syue:klo xde upah pon kene jugak,,huhu..

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka