Tuesday, April 6, 2010

ku bukan aku chords

haha,hari ni x dinafikan aku agak mengantuk lepas subuh..sampai tengah tunggu nak bukak laptop tadi pon bleh terlelap..ish3..aku tido awal dh semalam rase nye..tp semalam abah aku mintak tolong aku bawak adik aku yang nak test lesen minggu depan praktis sikit..dekat masjid terapung laa biase nye..time aku dulu pon, aku praktis kat situ jugak..pusing 3-4 round suda..bosan jugak aku duk kat sebelah x buat pape..haha..nasib baek dapat upah.

haha,tempat biase orang cuak..++kandas..huu..takot2..

upah ari ni sekali ngn tugas aku kene beli ayam kat pasor kejap lagi..abah aku mintak tolong jugak sebelom die pegi ngajor tadi...upah tu oleh laa aku buat isi minyak kete initial-d aku..haha..nk kluo makan pon boleh..haha..

pastu,aku balik,on9,aku bukak FORMspring..wah,skali ade orang mintak tolong aku sharekan kord gitar lagu tilu yang aku maen ari tu..miahaha..camtu laa,banggenya lebih kurang..sebab kord lagu ni memang teramat susah nak cari dalam internet..xcaye try googlekan..tapi sebab aku usha ari tu,ade video yang gabungkan kord,lirik dan jugak lagu..so aku transfer kord tu atas lirik2 lagu tu..maka terjadilah ni..

Am Dm G
Lama sungguh hari berlalu
C Am
Hening malam menyiksaku
Dm G c
Bila bersendirian sepi jadi pilu


Am Dm G
Kau pergi aku yang hilang
C Am
Sedikit pun hidup tak senang
Dm G C
Langit cerah ku renung mendung kelabu

(korus)

Dm G Em
Kerana diriku bukan aku
Am Dm
Tiap kali kau menjauh
G Em
Fikiran tak keruan
A Dm
Jiwa rasa kekosongan
G Em
Diriku bukan aku
Am Dm
Tiap kali kau menjauh
G A# C
Pulangkan dia ke pangkuanku


Am Dm G
Yang digemar menjadi bosan
C Am
Sukarnya cari ketenteraman
Dm G c
Bila hati bersedih semuanya tak betul
Am Dm G
Ku cuba setabah hati melupakan
C Am
Dirimu dari ingatan
Dm G c
Tapi semakin dicuba semakin rindu

(ulang korus 2x)

harap individu yang mintak ni boleh maen kn lagu ni..lagu ni jgk 1st upload aku kt youtube dan jugak fesbuk..haha

youtube link:http://www.youtube.com/watch?v=hYmx5YBjpCw&translated=1
http://www.youtube.com/watch?v=MAibZAvrte8&translated=1


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

9 comments:

.::WaNiE::. said...

:D aku ngantuk ar

tak tau nak komen ape

tengah2 ari buta ni

mengantuk

confirm kolesterol tinggi

tido dulu lah

belalang hijau said...

perh...

pas nih maen lagu lain lak...
pas tuh upload lagi...

silap2 ade yg mintak autograf

huhuhu...jgn mare...

sI tEDI said...

jangan ajo ajaran sesat okey?

jaya jr said...

wanie:haha,tido2..

belalang:tengok laa mcm mane..huhu

tedi:ayah pin je ajor yg sesat..

eyDa said...

nsib eyda pas yg kt bukit 2!! hehe

fArrAh nUr AmIrAh said...

cm kt btara...... hehee :P

jaya jr said...

eyda;congratz..haha

farrah:bkn bitara laa..tu pic google j

syue said...

baiknyaa ajar adik. ada upah, okay laa tuu ;)

jaya jr said...

syue:klo xde upah pon kene jugak,,huhu..