Monday, April 12, 2010

hari ini dan semalam

haha,ni tajuk lagu sebenornye..lagu lame yang diberi muzik baru oleh sixthsense..cam bes jugak..mule2 dengar rase cam x bes,tapi sebab lagu ni da familiar,layan punye layan boleh laa..ni mase sixthsense baru nak naek..sakng ni da popular da..lagi band diorang boleh tahan jugak besnye..vokalis pon mantap..haha..saje intro sikit pasal sixthsense..

tapi ni hari ini dan semalam pasal aku punye rambut..semalam,panjang..lagi sikit nk lawan ngn noh hujan..haha,xde aa,tp agak panjang..walopon panjang,tapi aku memberi penjagaan sebaiknye..tapi jugak,mama aku slalu duk suh aku potong..dari stat aku balik cuti bln 2 aritu da bising..aku buat dek j..huhu..bahaye jugak..tp nk wat cane,da aku agak suke macam ni..aku potong last skali 02/01/2010..haha,baek x tarikh yang aku pilih..awal tahun ari tu..jadi laa mcm ni..tapi poyo sikit aa ambik gambar muke dekat2 ni..haha

semalam

hari ni laen pulak ceritenye..aku plan nk potong..xde laa potong..kasi trim j sikit nk bagi kemas..baru ramai awek nk usya..haha,perasan pulak kt situ..xde laa,kemas2 ok sikit..pagi aku bajet kedai bukak pukol 10,aku stat kete pegi bandor..cuaca mendung tapi aku rase panas semacam..huhu..spek itam kene pakai walopon mendung..haha..sampai kt bandor aku cari laa kedai..tp klo nk pegi salum kat sini,kebanyakan untuk pempuan j..ade satu kedai tu tulis sign FOR MEN,tapi bile aku pegi cakap ntuk pempuan j..bengong betol klo da name kedai apek ni..klo kat KL tu bersepah j salun ntuk lelaki..da aku penat2 round cari kedai gunting,xkn nk balik x bergunting,so pegi laa kedai gunting biase j..haha..

kedai biase ni aku x menaruh harapan tinggi sangat untuk hasil yg aku idam-idamkan..sekadar die termampu j laa..sembang punye sembang,die potong laa rambut aku..yg laen ok,skali depan pendek sangat..huhu..kecewa jugak..tapi kali ni aku pon x tau,aku x rase frust..sebabnye,aku boleh klo x potong rambut sampai bulan 7 pulak..haha..cuti lame lagi..cume kelakor jugak laa rambut aku yg berwajah baru ni..agaga..

hari ini

hmm..camtu ah..rambut punye pasal..haha..panjang dan pendek tetap berwarne hitam..bagi aku laa..bagi yg suke warne warni tu x tau laa..haha..sekian

nota:dulu aku rambut botak j..pakai mate no 4 pon boleh,3 pon boleh,2 pon boleh..tapi nombor satu ngn xde mate x pernah..haha

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

23 comments:

.::WaNiE::. said...

oh muda remaja muke ko

mmg la remaja kan

hahaha

jaya jr said...

haha,dewasa kot..
dah nk masuk 20 ni..
haha

husnazainal said...

alalalalala...comelnye...

Hazman said...

rambut pendek nampak kemas skit bro...

zikeryhassan said...

skema sket rambut pendek.

acitspace said...

gua pena korek tepi tade mate beb...cam mohawk da aku tgok rambot aku time tuh hahah XD

my.name.is.shashya said...

rambut chumel giler kowt!!!!!!!!
gadis2 terpikat...hahaha.. <3

jaya jr said...

husna:hahaha..

hazman:memang kemas,tapi panjang pon ok gk..

zikery:mmg skema aa,da mcm budak skola..

acit:haha,aku x pernah buat lg mohawk tepi xde mate..

ARIFFDA said...

cute..hihi

HaiDa HiDa said...

ooo.. ingatkan apa yg ari ni dan semalam...
tpi mmg menarik.. kemas jer.. yg semalam tu pn menarik gak.. :)

abcmilo said...

ok per rambut noh hujan tuhh.....rambut baru nih isk iskk......... dahiiiiii ;)) xpe xpe... awk maseh seyes kiut.

jaya jr said...

ariffda:trimas

haida:saya suka rambut panjang..haha

abcmilo:dahi saya mmg luas..tukang gunting tu terlebih potong,dush3..

sD..(; said...

comel oppa rambut camni.. tade la pendek sangat.. okay je nie... :)

Yatre Hayati said...

wawawawawa..nak ngurat a..ahaha

sasha* said...

rambut pendek lg kemas kan

jaya jr said...

sD:tapi klo panjang bleh rase kene tiup angin..haha

yatre:nk ngurat eh???hehe..saya masih muda lagi

sasha:kemas laa jugak..tp klo panjang disikat kemas jugak..huhu

Imran Yazid said...

still look like a man. xyah potong xpe

╚► capital S hana ◄╗ said...

eh oke what still nice (:

malaywifelife said...

ok la tu...pasni simpan rmbut..wat style korea la pulak...mane tau lg smart

jaya jr said...

imran:mama yg suh..berdesing2 telinga tipa2 hari sound

shana:huhu,tq2..

malaywifelife:mmg da lame targer nk buat style korea..huhu

Yuni Aisyah said...

cute la pulak mamat ni...nak ngorat leh.???=P

smile_gurlz said...

bro..bru kemas rambut pendek..

jaya jr said...

yuni:haha,ngorat laa sangat..

smile_gurlz:okok..tp panjang pon boleh kemas jugak..hehe