Skip to main content

kalah lagi..adoyaiii..

haha..macam minggu lepas,minggu ni lagi skali proses tidor malam yang menjadi kewajipan bagi aku diganggu..oleh sape????oleh perlawanan bola sepak suku akhir liga juara-juara eropah..malam kelmarin,aku tengok hebat punye MESSTRIK..pulak dah,amende aku tulis ni???aku sebenarnye nk tulis messi buat hatrik tyme lawan arsenal..bukan takat tu j,tambah pulak lagi satu gol..jadi 4..hebatkan tengok mat salleh maen bola..penuh dengan seni dan skill..jangan ingat pendidikan seni dan visual kat sekolah2 di seluruh malaysia j kene ade skill..bola pon 2x5 jee..haha

messi yang hebat dikala berusia 22 tahun.

pastu malam tadi pulak,bayern munich lawan manchester united..ni lagi top..motif aku cume satu,nak tengok man u kalah..skali baru 7 minit man u da score 2 bijik..peh,terkedu..lawan punye lawan punya lawan,man u menang 3 berbalas 2 oleh bayern..so mereka seri 4-4..tp berdasarkan peratuan gol tempat lawan,bayern munich yang menang..miahahaha..padan muka manchester united..suke3..klo ade yang nak suh blanje makan sekarang pon boleh..haha..macam tu laa al-kisahnye malam tadi..mane???mane pegi vander sar yang dikhabarkan bakal score hatrik menjadi SARTRIKK???

mamat bju merah ni kene red card..sbb suka maen tarik-tarik..tarik tali???

tu cite malam..ni bile pagi,aku bukak fesbuk dengar laa luahan hati die hard fan MAN U..
-ayat sampah no 1,bunyi nye mcm ni..
'man u kalah dengan bermaruah..'
ingt pasukan bola malaysia j slalu kalah bermaruah,skali pasukan MAN U pon same taraf j upenye..hahahaha
-ayat sampah no 2,mcm ni pulak
'da menang,tapi kalah jugak..'
ni lagi satu,xreti2 bahase..da peraturan gol tempat lawan kate,team yg skor banyak di gelanggang lawan ialah pemenang..so,bayern laa menang..zzzzz..man u pon LOSER same mcm kelab yang fan diorang slalu kutuk....

ade lagi ayat2 laen yg kluar..tp biar je laa..xbes jugk nk pomot fan man u banyak2..haha.perasan ade org bace entry aku..haha..finally,ok laa..adios peminat2 man u..jangan marah oh!!!

Comments

aiyakk .
sane sini ckp sal bola .
cmne nk into all this
aja cket HAHA
jaya jr said…
shana perlu tengok bola,bace paper pasal bola..
majalah pon ok..
haha..
lepak ngn kawan2 pon tengok bola..hahaha
acitspace said…
ceh bengang syial aku
Anonymous said…
makan bola tidur bola...

mu kala..yeyey~
jaya jr said…
acitspace:tu laa,sape suh sokong MU..kn dh..

maCy:maen bola xde???MU kalah,hahaha
BeaN MorENo said…
yes akhirnya ada orang kutuk Man U
jaya jr said…
laa,klo nk kutuk MAN U datang je sini..
hahahaha..
HAHA . MU lopekk kod :D
skY Hayyat said…
wahwah... lancar sungguh mengutuk man u eh...
cis!! haha..
syue said…
kurang hajar cakap MU cmtu. hahaa. we'll see later! hhhahaha. ape sana sini org asyik puji messi ni? messy LOL ;DDD
jaya jr said…
sky:sbb kt sini x sokong MU..so boleh laa kutuk..haha

syue:klo fan MU kutuk klab laen x kurang ajar kee???messi laa sebab die hebat..huhu
jaa sweets said…
huh,sedp kutuk MU tuh..heehehhehe
apepon,messi da best!!!!!
jaya jr said…
ngutuk man u..mmg laa bes..haha

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka