Thursday, April 8, 2010

kalah lagi..adoyaiii..

haha..macam minggu lepas,minggu ni lagi skali proses tidor malam yang menjadi kewajipan bagi aku diganggu..oleh sape????oleh perlawanan bola sepak suku akhir liga juara-juara eropah..malam kelmarin,aku tengok hebat punye MESSTRIK..pulak dah,amende aku tulis ni???aku sebenarnye nk tulis messi buat hatrik tyme lawan arsenal..bukan takat tu j,tambah pulak lagi satu gol..jadi 4..hebatkan tengok mat salleh maen bola..penuh dengan seni dan skill..jangan ingat pendidikan seni dan visual kat sekolah2 di seluruh malaysia j kene ade skill..bola pon 2x5 jee..haha

messi yang hebat dikala berusia 22 tahun.

pastu malam tadi pulak,bayern munich lawan manchester united..ni lagi top..motif aku cume satu,nak tengok man u kalah..skali baru 7 minit man u da score 2 bijik..peh,terkedu..lawan punye lawan punya lawan,man u menang 3 berbalas 2 oleh bayern..so mereka seri 4-4..tp berdasarkan peratuan gol tempat lawan,bayern munich yang menang..miahahaha..padan muka manchester united..suke3..klo ade yang nak suh blanje makan sekarang pon boleh..haha..macam tu laa al-kisahnye malam tadi..mane???mane pegi vander sar yang dikhabarkan bakal score hatrik menjadi SARTRIKK???

mamat bju merah ni kene red card..sbb suka maen tarik-tarik..tarik tali???

tu cite malam..ni bile pagi,aku bukak fesbuk dengar laa luahan hati die hard fan MAN U..
-ayat sampah no 1,bunyi nye mcm ni..
'man u kalah dengan bermaruah..'
ingt pasukan bola malaysia j slalu kalah bermaruah,skali pasukan MAN U pon same taraf j upenye..hahahaha
-ayat sampah no 2,mcm ni pulak
'da menang,tapi kalah jugak..'
ni lagi satu,xreti2 bahase..da peraturan gol tempat lawan kate,team yg skor banyak di gelanggang lawan ialah pemenang..so,bayern laa menang..zzzzz..man u pon LOSER same mcm kelab yang fan diorang slalu kutuk....

ade lagi ayat2 laen yg kluar..tp biar je laa..xbes jugk nk pomot fan man u banyak2..haha.perasan ade org bace entry aku..haha..finally,ok laa..adios peminat2 man u..jangan marah oh!!!


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

13 comments:

╚► capital S hana ◄╗ said...

aiyakk .
sane sini ckp sal bola .
cmne nk into all this
aja cket HAHA

jaya jr said...

shana perlu tengok bola,bace paper pasal bola..
majalah pon ok..
haha..
lepak ngn kawan2 pon tengok bola..hahaha

acitspace said...

ceh bengang syial aku

maCy said...

makan bola tidur bola...

mu kala..yeyey~

jaya jr said...

acitspace:tu laa,sape suh sokong MU..kn dh..

maCy:maen bola xde???MU kalah,hahaha

BeaN MorENo said...

yes akhirnya ada orang kutuk Man U

jaya jr said...

laa,klo nk kutuk MAN U datang je sini..
hahahaha..

shida , ank mawi . said...

HAHA . MU lopekk kod :D

skY Hayyat said...

wahwah... lancar sungguh mengutuk man u eh...
cis!! haha..

syue said...

kurang hajar cakap MU cmtu. hahaa. we'll see later! hhhahaha. ape sana sini org asyik puji messi ni? messy LOL ;DDD

jaya jr said...

sky:sbb kt sini x sokong MU..so boleh laa kutuk..haha

syue:klo fan MU kutuk klab laen x kurang ajar kee???messi laa sebab die hebat..huhu

jaa sweets said...

huh,sedp kutuk MU tuh..heehehhehe
apepon,messi da best!!!!!

jaya jr said...

ngutuk man u..mmg laa bes..haha