Monday, April 5, 2010

baju oh baju

kt terengganu ad x jenis mcm ni ek??

haha,nak cakap pasal baju laa pulak..sehari berehat dari update entry...lambat sikit entry cecah angka 100..haha..macam bagus je klo entry sampai 100..padahal bukan ade pape pon...nih,cakap pasal baju..hari ni sape yang x suke nk pakai baju cantik2,stylo,warne warni pon xpe..haha..selagi boleh cipta kelainan dari orang laen,selagi tu lah kite suke beli baju2 baru..klo stay kt terengganu ni kurang sikit..bukan xde,masih ade yang stylo..cume kurang..haha

nak pegi kelas boleh,nk pegi keje pon boleh

tapi kan,kadang2,nak dapat yang stylo tu,xyah pegi butik beso2 pon xpe..cukup sekadar bundle ataupon online shopping..tp klo mcm aku slalu blogwalking,surf internet,x banyak sangat lelaki punye produk..ataupon aku x reti cari..hahaha..tapi gambar banyak..klo yang style korea laa..haha..sebab aku suka berpakaian ke arah itu..klo perempuan,laen..banyak,tetapi lagi sekali,tertakluk kepada terma dan syarat jugak..kene panadai plih laa bagi yg islam tu..so,kadang2 bundle banyak membantu..kt kuala terengganu ni bersepah bundle..klo aku rajin,aku pegi..pastu ade laa buah tangan yang aku beli klo kena dengan taste aku...haha..

ni kalo nak hangout ngn kawan2..huhu..

tp klo kt KL mmg aku xjumpe bundle..sebab bundle banyak dekat uptown..klo malam sussah laa nak klu sebab tempat aku blajor strict sikit..tapi kadang2 mencilok jugak..yang aku ingat pernah pegi uptown danau kota dgn uptown selayang..yang laen tunggu aku masuk main camp buat dgree pulak..haha..tu laa,,hidup skang ni x lari dari fesyen..nak pgi kelas ade style laen,nk dinner ade style laen,nk kluo jenjalan ad jugak..sampai laa nak menuju padang untuk menendang bola..haha..

semue ni pengaruh2 luar je sebenarnye..so,pandai laa kite fikir fsyen mane yg terbaek untuk kit..biar sedap mate yang memandang..org tengok pon rase nak senyum j..jangan org rase nak senyum sebab pakai mcm badut suda..assalamualaikum..

notaentryke83:bengang bace kt fb ade sekor budak sialan mane ntah yang bodoh kutuk2 org yang dah mati...ko mati nanti tau laa balasan tuhan..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

8 comments:

my.name.is.shashya said...

uptown danau kota dekat sangat ngn umah den..
dahla den tiap2 mggu pulang.. heheheh..
nk kirim.. kehkehkeh

acitspace said...

bundle terbaek!!

jaya jr said...

shashya:nk pegi sendiri..haha

acit:ade bek,kadan2 ade jgk x baek..hahaha

cikgu isza said...

baju oh baju,
nak beli baju cik abang paling susah sebab size badan org kaya..
macam mat salleh tu.. besar agam.. yang biasanyer x de saizlah.. lengan pendek lah, sluar singkatlah..
last2 klo nak shopping robaklah poket sebab kena beli size mat salleh punya..

.::WaNiE::. said...

area rumah aku gile banyak kedai bundle

Iejam Hosen said...

fuhh...
aq ske japanese style..
but, kdg2 je la aq dress up gitu..
huhuuhu

Lynn Nasir said...

salam,

lepas beli pakaian bundle, kena sterile tak? teringin nak try beli jeans, utk convert into something else..tp ragu2..isk..shoh! tak baik ragu2..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

xksh la pakai cm na pon janji selesa

;)