Tuesday, April 20, 2010

sarapan warung je


hari ni sarapan kat warung je..haha..bukan hari ni je,slalu jugak..hari ni aku kene bayar bil..bil letrik,air,
telefon,streamyx..haha..banyak tu..tapi bukan pakai duit aku laa..duit abah aku..aku pegi bayar j..so berdasarkan pengalaman lepas,xleh pegi lewat,kene pegi awal..dalam area pukol 9 lebih kurang..klo x,xde parking..sebab bandar kuala terengganu ni,klo parking lebih kurang,kene kompaund..haha..ade j yang duk meronda2 mencari mangsa..


ni sarapan lepas jogging..haha

pegi dekat tmpoint,bayar smue skali..perkiraan hari ni tepat..parking dapat,pasti tekan nombor giliran,terus dipanggil..

"1037,kaunter 3"

wah,pantas dan efisen nye hari ni..hahaha..lepas bayar bil,cari warung laa..ade mee goreng,nasik lemak,nasik dagang,nasik minyak,nasik kerabu dan macam2 lagi..aku x spesifik kan mane warung yang aku nk pergi..ikot sedap rase j,maen redah..haha..bleh tes banyak kedai..pastu sape datang sini,aku bawak laa sarap kat warung mane yang aku rase bes..huhu...klo mkn kt warung ni,budget dalam 3-4 ringgit pon da kenyang..selalunye macam tu laa..


da sampai umah,kene jemur baju pulak..haha

lepas tu da kenyang,ape lagi..balik umah bace paper laa..haha...sekian..

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

23 comments:

mytafa said...

guna maybank pown boleh....haha

rizal jabai said...

wahhh..besar tanggungjawab ye...ni praktis b4 beranak bini nnt..haha

jaya jr said...

mytafa:belum menuju lagi ke arah tu..haha..bayar manual jugak..

rizal:haha,lambat lagi kawin..haha

.::WaNiE::. said...

senang nye hatiii

dayangredzuan said...

wah rajinnye die..
anak yang bagus..
bantu dlm keje2 rumah ni..hehe

jaya jr said...

wanie:senang laa tyme cuti sem ni..haha

dayang:rajin laa skali skale..huhu..

dakkos said...

nsib baik topup abah x kna bayar gak,
ble bnkerap klau topup ko pn abah kna byar
jemur baju ja x kna basuh lg ... hahaha

jaya jr said...

haha,topup da x payah..
dlu da spare 100,x abis2 lagi..
jemur skali ngn basuh aa..
adoyai..haha

misz J said...

picha first wok boley jadi heklan tuw... huhuhuhu.. promote sket...

izan salleh said...

indah nya duniaaa...
makan 3-4 hengget je? murah! ;)

p/s: kenapa tak mintak aku nye bill telefon td sekali. hahaha

jaya jr said...

misz j:haha,boleh2..boleh berangan je..haha

izan:name pon warung,murah tapi sedap..nk suh bayar bil,nk bayar aku punye pon tersengguk2..haha

SHaFiQa said...

lepas ni makcik-makcik yang baca blog ni mesti berebut nak jaya jr jadi menantu..haha

jaya jr said...

haha,makcik2 x maen blog..
maen fesbuk je..

sI tEDI said...

wah!
x pernah sarapan kat warung!

jom belanja!

soffya cik bulan said...
This comment has been removed by the author.
soffya cik bulan said...

wah3...rajinnya dia..anak sapakah ini?buleh pinang wt menantu tak..(jgn hantu sudah...hohoho)

MofizPutra.com said...

emm nape tk byr gune online je..cm iklan lm tv tuh..hoho :)

jaya jr said...

tedi:haha,rugi x pernah sarapan kt warung

soffya:haha,mtak jauh la hantu2 nih..

mofiz:haha,nk guna care tradisional lagi..

CintaNajihah said...

da sampai umah, jemur baju plak~ bgs! huhu

jaya jr said...

haha,x slalu jugak..
kebetulan aritu kene jemur..
haha..

husnazainal said...

mmg boleh di harap...bertuah la sape dpt neh..hahahaha

shey said...

errr , pakcik , i nak tumpang jogging gak . teehee

jaya jr said...

husna:haha,biase je..

shey:jom skali..agaga