Monday, November 15, 2010

revolusi dan transformasi sama maksud tak???

revolusi tu lagu bunkfes..malam ni ade kot mase separuh akhir muzik-muzik kt tv3..transformasi tu tajuk movie transformers klo dalam bahasa melayu..haha..dah ade 2 movie,julai tahun depan dengor katenye kluo yang nombor 3..huh..mengarut di awal entri ntuk menyatakan yang blog ni masih tiada transformasi..eh,revolusi..sebab idea masih tak masyuk2 walopon da start singgah balik blog-blog yang selalu dilawati satu ketika dulu..






pesanan untuk diri sendiri,masyarakat,pengunjung blog dan sape2 yang bace..huuu

***ni gambar 4 keping wujud baru je pagi tadi..sauk kamera,start kete,kluo snap gambor..perlu segera mengaktifkan jari jemari ngn kamera..biar ade semangat mengusha kamera yang baru..haha




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

16 comments:

tieha ismail said...

dua-dua membawa maksud perubahan...tapi yg revolusi tuh perubahan secara slow...manakala transformasi tuh perubahan yang pantas !...wink2~....btol ke x eh..rasenyer btol dah...hikhik

AiN Z said...

tak pe.. lama lama jadi bukit.. ye dak?

jaya jr said...

tieha:haha..ok je laa mane2 pon..pendapat ni macam2..

ain:ye3x..haha

Yatre Hayati said...

wahh kamera baru....wink wink..pinjam !!

jaya jr said...

mane ade baru..da lame kot beli..

saya_arief said...

smart gambar.
:D

jaya jr said...

ok,TQ arief..bkn senang nak dapat pujian bab fotografi ni..huu

jaa_kat said...

smart pic :)

jaya jr said...

esok hari raya haji,terima kasih daun keladi

.::MiAPPLEiSTA::. said...

lawaaa gmbr! me likey

jaya jr said...

huhu..nanti nak snap gambar kt UIA pulak..kui3

Yuni Aisyah said...

nice pic...ada bakat gak eik..hihi...
uik nak dtg uia jgn lupe bgtau..;P

jaya jr said...

hehe,TQ unnie..knape pulak nak kene bagitau..da mmg JJ blajo kt situ..unnie yg patot bgtau klo nk datang situ

HonEyBuNNy said...

gambar last cntik r...

jaya jr said...

okqy,TQ..smue suke gambar las..tapi gambar atas tetap stay..kui3

KimiCnoL said...

smart gmbr..keep it up bro.