Friday, November 12, 2010

aduh,sakit kepalaku

ade tak sape2 yang hebat bab membuat template blog yang simple2..ajar-ajar fighting sikit kat aku boleh tak..rase macam kuno pulak guna layout ni..alang-alang ade cuti semester yang kontot berbanding orang lain ni rase macam nak ejas la sikit..baru nampak macho beb..haha..harap2 laa ade orang nampak entri kontot ni..klo jadi,puas hati,nak upah,kite nego balik..


**ni barang free..sang harima bagi hadiah,,kan bes klo die bagi hadiah template..haha..


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

13 comments:

KimiCnoL said...

comel da template mg tue..hehe

zikeryhassan said...

aku nak gak template baru :))

jaya jr said...

cnol:haha,nok hok laen ah plop..wakawaka..

zik:haha,buat aa kt aku se..

tieha ismail said...

ok je template tuh...nak yg cmne lagi...???? wekk2

KABAKOGA said...

rokers doh tempelet mu mat,,
ejas header ke aku ah se..
baru jadi,

jaya jr said...

tieha:hehe,nak yang up sikit..kui3..tp x reti mane nk buat..wakawaka

kabakoga:bab header aku rase kite kene ajok sang harima bincang kt kedai minum air..ye rohok leni..hehe

Yatre Hayati said...

ala kita pown tak reti. x dapat nak tolong

Marhaen Kacak said...

ok da layout ni bro...canggih2 pun wat lembap nak load jer..


Nasi Lemak, Spender Pun Dakyah Freemason?

jaya jr said...

yatre:haha..xleh xpe aa

marhaen:xterpikir pulak pasal nak load sebab skang ni ade kt umah..pakai streamyx..klo pakai wifi mmg lembab betol aa..haha

jaa_kat said...

la buat je la ikot template designer..kat edit layout tu ade template designer...mudah+cepat je :D

jaya jr said...

haha,tes dh aritu..pening2..

aieOreo said...

bro..buat gne blogspot punye template designer je.hehe

jaya jr said...

haha,hak tu pon tak tengok betol2 lagi..