Monday, November 29, 2010

rakaman majlis perkahwinan


ape pendapat anda semua mengenai trend perkahwinan mase kini..sebab ni musim cuti,kite cakap pasal kenduri udah le..boleh nampak tak perkembangan menghasilkan video majlis perkahwinan ni.bukan video rakam biase2..maknenye ade proses yang teratur laa..nampak macam menarik..adakah akan menjadi trend masa kini sama macam DSLR meningkat naik???










ni koleksi video yang aku ade pasal video majlis kahwin..ade satu lagi yang paling hebat..tapi rase tak berani nak publish.yang SM Nadia punye..dengar kate yang dekat youtube pon da kene remove sebab takde permitted..kang tak pasal2 kene saman friendstop ni..ish,tak boleh,tak boleh..bukan ape,orang kaye-kaye ni kadang2 tak boleh buat bergurau bab2 publishing ni..yang 2 video ni pon kaye jugak aku rase,tapi takde komen pasal kene remove,on je laa

tapi tu laa kan,memang happening habis klo dapat buat video ni..mungkinkah zaman bergambar akan diganti dengan zaman merakam video..xtau laa tu..tunggu dan lihat..

"dunia memang sukar diduga"
~frengstok~

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

10 comments:

Sang Harima said...

Memang dia pakai dlsr pun Mat. Tu yang suruh beli canon EOS 500D tu.

jaya jr said...

hoh,klo pakai EOS 500D bleh aa buat??
jadi ngat gitu

Sang Harima said...

Buleh la Mat. Tapi kena belajar jugak la cara nak ambik dia. Saloh teknik, tak lawo la.. Macam mung belajor nok ambik gambor la.

jaya jr said...

owh,cam bes jgk tu..meh wat same2 sang harima..rase mu bleh jadi pale bab gini..

zikeryhassan said...

nak buat video gini kene sporting. baru jadi

jaya jr said...

ye ah..tp mnde nk kawen..mood baik kot..sume on je..haha

nabihah ramli said...

hoho.vid yg first tuh ank Dr.Aishah kt bndr ho..best ank ye nyanyi.huahuaahaua

jaya jr said...

laa..patot pom..aku bajet doh orang kaye2 terlebih je wat gitu..hoh,sedap jugok laa..intro2..baru boleh into

Sang Harima said...

Gua tunggu abang gua kasi free kamera dia je..

jaya jr said...

ok.bile nk start kbo laa..duit banyk..tunggu hk abang jgk