Sunday, November 28, 2010

kedudukan atas pagar

entri sebelom ni da ade simpulan bahasa..kali ni pon ade jugak..aku letak sebagai tajuk terus..haha..atas pagar tu ade 2 tafsiran..sape yang tak pegi sekolah akan maksudkan sesuatu yang terletak atau duduk atas pagar..sape yang pegi sekola tadika akan cakap sesuatu yang keadaan 50-50..haha..any time boleh jatuh kiri atau kanan..

maka,kita apply kan pada situasi masa ni,aku dapat tag yang pasal kid & baby photo contest.nak cari gambar baby,susah skang ni..yang ade stok gambar kanak2 riang aku kumpul mase balik kampung minggu lepas..tu laa..rase macam nak masuk,tapi tengok prosedur,terus moral down..malas tahap gaban aku ni..haha..sebab tu sepanjang aku berblogging aku tak pernah2 nak dapat hadiah..tapi takpe laa,bukan kewajipan dunia blogging untuk join kontest..haha..suke2 je.

alang2 da buat entri ni,aku rase boleh laa nak selit gambar sepupu2 kecik aku yang rokes2 ni..kate orang penyeri rumah bile balik kampung


mencari biji timah

alamak,temasuk skali dgn gambar mak cik ku..

no komen..haha

sekian sahaja entri atas pagar..dah laa entri pendek..memang nok kene frengstok ni...



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

18 comments:

Anisa Hang Tuah said...

comel la adik tuu

:)
nak ciyom2 siket

jaya jr said...

haha.sila laa klo dapat berjumpa

♥ηαβειια♥ said...

hahaha. sian x de photo sesuai yer? alolololo. :p

Fakhrur Razi berkata said...

kids are really cute

jaya jr said...

nabella:haha.ade,tapi yang macam tu je laa.candid2 je.budak2 kecik mane ade nak posing

fakhrurrazi:TQ singgah sini..haha..budak2 mmg sedap mate memandang..hehe

zikeryhassan said...

budak2 kecik memang penyeri suasana, tapi kadang2 boleh bikin hangin gak tau.

jaya jr said...

haha,tak baik hangin2 ngn budak2..agak2 tak tahan lari je dari diorang..haha

zahidah dihaz said...

comelnya... ^_^

.cik yaya. said...

hahha mmg atas pagar la beb

jaya jr said...

zahidah:haha,budak2 mane laa tak comel..

cik yaya:tu laa pasal..kene tingkatkan kemahiran mem'balance'kan diri lepas ni..

Mohamadazhan hjDesa said...

tu pic ko kecik2 ka.hehe

cmna pngundi atas pagar? susah ni.hehe.bagi kain plikat pun jalan

aan said...

olololo...apasal adik tu nangis.. sedih tengok.

jaya jr said...

azhan:x laa,ip rase2 aku pon mcm tu jgk mase kecik2 dlu..hehepengundi atas pagar ambik je ape2 yang org bagi..

aan:nangis sebab tak boleh lari2..haha

Fyzal said...

hahaha.. entri atas pagar pun ada ek.

jumpa tak bijih timah tu? hehehe

jaya jr said...

haha,ade..bijih timah tu kompem tak jumpe..siput banyak laa..tepi pantai laa katekan

Sang Harima said...

Kehkehkeh. Kid and baby photo.

♥-- emieysandra --♥ said...

comel budak2 tu ;)

jaya jr said...

sag harima:tu aa,mu dapat gok tag ni aku rase sang harima..anna farhana pass kat mu.haha

emieysandra:hmm..comel3x..hehe