Thursday, November 18, 2010

ape name entri ni??

klo pembace nak tau,entri macam ni entri peningmakandagingbanyaksangat..huh..semalam memang penat..penat tak tido,penat potong daging ngn penat makan..sampai tahap pagi ni sarapan sate je 10 batang..aduss..nasib baek sempat 10 je,klo sempat 11 memang meletop laa perut ni..

asal bermula segala kepenatan ialah sebab malam raye tu ade member ajak pegi ambik gambor..aku ni yang moral tengah tinggi bab snap gambor reply laa mesej tu jawab "OK"..skali dengan pakej pegi ambik..huhu..agak2 senang tak nak jumpe kawan macam aku ni..bukan ape,sebab terengganu ni,kadar mat rempit memang agak memberangsangkan..klo ikut kate afifi pirlo,trend mat rempit skang ni helmet separuh topi putih..memang boleh nampak laa situasi tu..

tapi mat rempit tu kisah mat rempit laa..aku ngn member2 tak join..malamtu kluo pegi ambik gambor dekat port baru daerah kuala terengganu..hehe..bukan nak promote,tapi saje nak bgatau..ni musim cuti skola kot..kompem dapat menarik pelancong dalam dan luar negara..hehe..dengan kamera yang ade bersama saif sulong,model afifi pirlo,ambik laa gambar semampu yang boleh..

KREW MALAM RAYE


ni gambar saif sulong ejas..terbaek..




yang ni klo siang bot lalu kt tengah2..boleh naek,ala-ala the mines
eh,the mines ke venice??haha

***gambar awek sporting ade bersama saif sulong..haha..



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

20 comments:

mrs.lovesick said...

wahh. terengganu semakin canggih :)

Hanis Azla said...

ni yg rasa cam tak sabar nak pi terengganu ni..

Yatre Hayati said...

eksaited amek gambar....:)

jaya jr said...

mrs lovesick:haha,boleh tahan laa..slow2 je..kui3

hanis:hehe,sila2..tingkatkan kesabaran

yatre:haha,mesti aa,ade member ok aa..

.::MiAPPLEiSTA::. said...

hahahah~ mesti naek berat bdn berpound2 kan?

jaya jr said...

hehe..tak naik lagi..maintain lagi..tp nak tunggu sampai habis cuti xtau la cmne..

Sang Harima said...

Hai Afifi..

Roxy zai said...

wahh..lawa2 la semua gmbr tu~^_^

zikeryhassan said...

mat, tu kat belah mana tu? happing tak tempat tu?

jaya jr said...

sang harima:aku wakil afifi..HYE SANG HARIMA..hehe

roxy:TQ..ade pluang jangan lupe datang terengganu..huhu

zik:tu kt sebeloh kampung cine tu je..boleh tahan lawo jgk laa malam2..

buyat(bebola tomato) said...

jadahnye cameraman yang diambil gambar..hahaha

jaya jr said...

haha..apesal pulak..ok aa tu

buyat(bebola tomato) said...

keje cameraman ambil gambar r..camera da mahal da..xkn pakai phone gak ambil gmbar..hahaha

Nur Amira said...

wah cun2...terbaik!

jaya jr said...

buyat:haha,betol jugak..klo tak,rugi je beli camera..haha..

amira:TQ :)

Weeda said...

huwaa...dop sapa agi sini..padahal dekat je..

jaya jr said...

hehe..dh g slalu ah..jln kaki jadi

Dee Zahari said...

saya pun pegi jugak!!!

http://seliparhijaumuda.blogspot.com/2010/10/sangat-cantik.html

jaya jr said...

haha,tempat ini sesuai untuk dilawati seisi keluarga..kui3

emma emon said...

sedapnye ade dslr..nak jugak..