Friday, November 26, 2010

entri promosi bilik kosong(JOHOR MALI)

petang ini rase sangat free sehingga rase nak tido je..tapi tengok waktu da lepas asar..terus ubah akal fikiran tak boleh tido..maen game..maen game bosan..maen fesbuk,tak tau nak kacau sape..maen blog???lepas fikir ayat dua tiga baris,hmmm,boleh laa..

tapi ni entri untuk promote laa..promote homestay sanak saudara..projek separuh mega akhir tahun 2010..pelan nye lepas raye aritu.sekali balik kampung aritu da siap dan da boleh check-in..


ciri-ciri best homestay ni..
  • suasana kampung
  • ade 3 bilik.
  • satu bilik RM70.00
  • dekat dengan pekan Rengit,Batu Pahat(bandar batu pahat 30 minit,Johor Bharu 1 jam 30 minit)
  • kipas(aircond takde),katil queen size(extra tilam,bantal ade)
  • sarapan murah RM2++ net seorang(nasik lemak,telur mata,kuih,minuman)
  • luas dan selesa
  • nak upah laundry pon boleh
  • dekat dengan pantai..sape suka tengok sunset boleh ke sana petang2
  • pengangkutan awam pon banyak lalu lalang


pantai dengan scene cantik pon aku promote skali gus..haha

hmm,tu je laa kot info pasal homestay tu..sape yang lalu lalang nak pegi johor bharu,nak pegi batu pahat al-maklumlah cuti2 sekolah ni memang sesuai bersantai bersama keluarga,tak pon pegi kenduri kawin ke,klo sesak2 sangat cari hotel boleh laa duk kat sini..dijamin tak rugi..hehe..


skali ade landscape depan homestay..

antara pelanggan terawal yang check-in..signboard pon baru siap..hehe

sekian,ade sape rase nak tanye boleh tepon nombor dekat signboard tu..jangan malu jangan segan..cuti2 ni hotel full..klo segan tido dekat tepi jalan laa nampak gayenye..hehe..




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

13 comments:

KimiCnoL said...

member2 free dok?haha
JOM BACE ENTRY BARU
"1.i love u"

"2.Pen Merah Pen Biru"

ney said...

homestay?wah menarik2.ney pon selalu dok homestay je bila g becuti,lagi murah and selesa~ so naty bila nak g johor,adela tempat berteduh kan~

jaya jr said...

cnol:haha,mu nok sewa jgk k??aku bukan tokey..aku anak beranak tokey je..hehe..

ney:hehe..ok laa tu..homestay memang macam cendawan tumbuh lepas hujan skang ni..balik johor booked terus aa yang ni..kui3

HaNya Aku.. said...

penah jugak lepak2 kat situ... sangat mendamaikan

nabihah ramli said...

gua hnya berminat pd JBP tuh shja..hahhaha

nadey said...

waaaaa bgus2 aku mmg bercadang nk g joho ni...mmg bgus la!!!!!!!!!!!!!

jaya jr said...

leezack:name pon pantai..mesti laa medamaikan.huhu..du kt situ mmg bes

nabihah:haha..JBP tu kete org hok check-in..nk naek skali mari ah sini..hehe

nadey:ok =P..boleh laa masukkan dlm list pilihan tempat menginap..kui3

Mohamadazhan hjDesa said...

menarik2~ berpatutan, member blog rasa ada dskaun lg kot.hehe

jaya jr said...

haha..nak diskaun kene datang tido dulu laa..haha

♥ηαβειια♥ said...

huhu. dekat dah ngan uThm ;) nak try la nnt. ngeeee~ mmber blog ade discount x? :p

jaya jr said...

haha,memang dekat pon ngn UTHM..
discount tu ntah laa..tapi papehal kene tanye tokey besar jugak laa..boleh ejas punye laa..haha

suka_haha said...

wuaahh!!! ada no tepon tu.. amik2x... hehehe.. jemput-jemput sini lak hehe

jaya jr said...

haha..sila ambik matdin..mane tau ade emergency nak guna bilik..dekat rengit je tu..