Thursday, November 25, 2010

soalan umum pasukan hoki malaysia

bile dapat masuk final je buat rambut..bile tak masuk final,tak nak pulak die buat rambut..klo da bernazar botak tu,botak aje terus..klo nak panjang,panjangkan je sampai ke lutut..tu laa al-kisah aku di stadium aoti,guangzhou tadi..tu blom masuk kes pakai rantai emas..huh..bikin panas je ++ tak skor gol pon..telur ayam je..kan da boleh jadi bahan jenaka..klo bahan jenaka takpe,ni bahan umpatan..kan da tak baik didengar oleh pemain malaysia..haha

aku ni dah laa cancel maen futsal kes nak tengok hoki..ingat boleh lompat-lompat depan TV bile gol..las-las haram takde..tak turun laa berat yang baru ditambah 2kg sepanjang cuti ni..aku pon tak paham ape jadah diorang maen harini..huh..penat je cari2 bahan nak tingkatkan semangat patotik tengok team hoki..kan da kecewa..haha..kecewa laa sangat..alamak..da maghrib..tak baik bising-bising..


1)terangkan variasi fesyen rambut pasukan hoki malaysia ketika perlawanan akhir sukan asia
2)berapakah bilangan pemain malaysia yang pakai rantai dalam perlawanan tersebut?

sekian...



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

14 comments:

princeduyong said...

dapat masuk final la katakan...bukan senang tu...

saya_arief said...

stylo abes..hahaha.

jaya jr said...

princeduyong:mmg laa bukan senang,tapi gaye tu mendapat perhatian..haha

arief:stylo mmg kalah pakistan..hehe..tapi performance memang sikit lagi baru bleh kalahkan pakistan

Sang Harima said...

3 line.

zikeryhassan said...

cun header baru kau.


aku tak tengok pon. kira okey la dpt masuk final sbb dorang target smpai semi je

jaya jr said...

sang harima:1 line aku napok jgk.haha

zik:ade orang buat zik..aku pasang je..ok aa tu..agak2 klo tak tengok pon takpe..klo tengok pon ambik semangat sikit2 je..haha

+dieabella+ said...

sabar2..hehe

jaya jr said...

hehe..sabar tu penting..lgpun bukan frust sngt team malaysia

Mohamadazhan hjDesa said...

haha menang publisiti pun jadi la.haha.deal main ftsal mana2.hehe

jaya jr said...

haha..xpe laa..yang lepas xleh undur..tunggu tournament laen laa lepas ni..huhu

cikCOKLET:) said...

hahaha.emo suda!
tue baru buat rambut... :)
kalo menang buat pe lagi tak tau la.tehee.

buyat(bebola tomato) said...

menang dipuji kalah dicaci..heheh

jaya jr said...

masalhnye mase menag rambut ok,mase kalah rambut tak ok..klo rambut mase memang ngn kalah same je,kompem takde cacian..hahaa

buyat(bebola tomato) said...

hahaha ak rase dorang xbese ngan rambut baru r time men uh..