Skip to main content

soalan umum pasukan hoki malaysia

bile dapat masuk final je buat rambut..bile tak masuk final,tak nak pulak die buat rambut..klo da bernazar botak tu,botak aje terus..klo nak panjang,panjangkan je sampai ke lutut..tu laa al-kisah aku di stadium aoti,guangzhou tadi..tu blom masuk kes pakai rantai emas..huh..bikin panas je ++ tak skor gol pon..telur ayam je..kan da boleh jadi bahan jenaka..klo bahan jenaka takpe,ni bahan umpatan..kan da tak baik didengar oleh pemain malaysia..haha

aku ni dah laa cancel maen futsal kes nak tengok hoki..ingat boleh lompat-lompat depan TV bile gol..las-las haram takde..tak turun laa berat yang baru ditambah 2kg sepanjang cuti ni..aku pon tak paham ape jadah diorang maen harini..huh..penat je cari2 bahan nak tingkatkan semangat patotik tengok team hoki..kan da kecewa..haha..kecewa laa sangat..alamak..da maghrib..tak baik bising-bising..


1)terangkan variasi fesyen rambut pasukan hoki malaysia ketika perlawanan akhir sukan asia
2)berapakah bilangan pemain malaysia yang pakai rantai dalam perlawanan tersebut?

sekian...


Comments

princeduyong said…
dapat masuk final la katakan...bukan senang tu...
saya_arief said…
stylo abes..hahaha.
jaya jr said…
princeduyong:mmg laa bukan senang,tapi gaye tu mendapat perhatian..haha

arief:stylo mmg kalah pakistan..hehe..tapi performance memang sikit lagi baru bleh kalahkan pakistan
zikeryhassan said…
cun header baru kau.


aku tak tengok pon. kira okey la dpt masuk final sbb dorang target smpai semi je
jaya jr said…
sang harima:1 line aku napok jgk.haha

zik:ade orang buat zik..aku pasang je..ok aa tu..agak2 klo tak tengok pon takpe..klo tengok pon ambik semangat sikit2 je..haha
jaya jr said…
hehe..sabar tu penting..lgpun bukan frust sngt team malaysia
haha menang publisiti pun jadi la.haha.deal main ftsal mana2.hehe
jaya jr said…
haha..xpe laa..yang lepas xleh undur..tunggu tournament laen laa lepas ni..huhu
cikCOKLET:) said…
hahaha.emo suda!
tue baru buat rambut... :)
kalo menang buat pe lagi tak tau la.tehee.
menang dipuji kalah dicaci..heheh
jaya jr said…
masalhnye mase menag rambut ok,mase kalah rambut tak ok..klo rambut mase memang ngn kalah same je,kompem takde cacian..hahaa
hahaha ak rase dorang xbese ngan rambut baru r time men uh..

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka