Skip to main content

KOLEKSI CAP AYAM




member ku sibuk jual baju..tapi die masih ajak aku keluar minum air..memang member baik ni..tak lupe kawan2..haha..hari ni lepak minum air kt kedai mamak lepas asar,topik yang kluo pasal jual beli je..klo bahasa up sikit orang panggil bisnes2 laa..tak nak komen panjang2 takut orang cakap aku ni jual minyak,tak direct to the point,mengade-ngade maka aku segala hormatnye ingin memberitahu tentang kewujudan CAP AYAM COLLECTIONS(klik untuk ke lawan web asal)..alah,jual2 t-shirt biase je..takde laa biase sangat..boleh buat pegi jalan2 laa

sape yang suka barang branded mungkin tak tengok brand macam ni,tapi tu mungkin minority group kot..aku selalu pegi uptown dan pasar malam,ramai je orang singgah kt sana..maka dapat dikonklusikan masih ramai yang mencari barang berkualiti ++ berpatutan..maka,baju ni memang ade permintaan laa..tapi kalau dekat uptown harge mahal sikit laa berbanding dengan kat sini..ini direct dari kilang..

hmm,lepas tu(tak habis promote lagi)nak bagitau jugak,klo nak bagi hadiah kat sape2 bagi laa hadiah baju..insted of bunga2 yang layu bile da lame,cincin yang tak brape nak nampak bile dipakai atau mug yang hanya sekadar perhiasan..korang boleh laa usha2 kat sini..senang je..tak yah pergi uptown pon takpe..http://capayamtees.blogspot.com/ ade penyelesaiannye..dealer si member aku ni pon ramah orang nye..memang boleh dapat layanan yang baik laa..bajunye banyak..klo nak tunjuk kat sini memang tak boleh..kene singgah dekat blog cap ayam..haha

sekian,jadi sape rase free nak cuci mata tengok design baju boleh singgah blog CAP AYAM COLLECTIONS..jangan pandang sebelah mata cap ayam collection sebab :

  1. kite selalu makan ayam
  2. jersi totenham hotspurs pon ade lambang ayam(liverpool seakan-akan ayam)
  3. sardin yang femes pon cap ayam brand
  4. mungkin menjadi hadiah yang bermakna untuk teman2 istimewa @ tersayang =P

Baca Aku!!!

-Baju bergantung kepada stok. Kadang2 baju ada, saiz xde. Saiz ada, baju plak xde. So cepat2 la order ye.-Kadang2 baju design lame akan direprint balik, mengikut permintaan semasa
-Harga RM15 + Shipping (Semenanjung = RM5, Sabah & Sarawak = RM10)
-Setiap bulan akan ada 25 design baru, so stay uptodate dan follow la blog ni yep!
-Saiz yang ada : XS, S, M, L, XL, XXL
-Colour baju ada kat gambar
-Masa penghantaran adalah pada hari bekerja, so kalau Sabtu & Ahad, kiraan hari item akan sampai adalah 2-3 bermula pada Isnin
-Kalau destinasi @hostel@rumah@kolej berdekatan boleh delivery

Peja (Call or SMS)
-0139011379
Danial (Call or SMS)
-0129129900

#kalau nak tanye2 ape2 pasal baju dekat blog ni pon insyaAllah boleh dijawab..

peluang ke-2 klik link jika tak jumpe yang atas http://capayamtees.blogspot.com/


***lepas entri ni makin menurun,boleh klik dekat tab menu bawah header..TQ =P

Comments

jaya jr said…
haha,tolong member j..xnak promote k??
kah3..jhat pos mung..nk kne bakor blog ni..haha..thumbs up!
jaya jr said…
jgan bakor peja..nk bakor blog,ngebok kne laptop kn..haha
suka_haha said…
wah!!! ada ayam? hehehe...
jaya jr said…
baju je cap ayam mat din..ayam tu kene bukak promosi laen laa..hehe
haha~ cap ayam klakar lah bunyi... X) btw, dah follow cap ayam.. baju i'm single but not available tue mcm menarik perhatian lah... :D
jaya jr said…
haha..biase je..klo pegi uptown ade jual kt sane..tapi rugi beli kt sane..haha..baju2 camtu mmg lah mencapap sikit tapi tengok ayat laa.haha..ambik ayat biase2 suda..
hamzah ian said…
fuhyoo.. cun jgk..``
jaya jr said…
tq bro datang sini ++ komen skali..pilih laa yang mane berkenan \m/
KABAKOGA said…
baguh mu mat,
tp kadang aku x lpas lg baju cap ayang,,
lpas men bandle jah
jaya jr said…
doh pekene cap ayam ah lepas ni..same je ngn hok bundle run..hehe

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka