Tuesday, November 30, 2010

sukan tahunan hujung tahun

ini bukan blog bisnes..haha,ayat penerangan yang jelas sikit..mane laa tau ade blogger2 singgah ingat blog ni da bertukar angin..bukan,entri2 hanya melibatkan promosi..iye laa kan,biase nak jadi promoter kene pegi isi borang..tapi ni ade blog,promote yang member2 sikit2 bole laa..ade 2 produk je setakat ni untuk dipromote..HOMESTAY dan T-SHIRT..insyaAllah lepas ni ade lagi produk2 laen yang boleh kate menarik jugak laa..

hari ni pon update entri lambat sikit(padahal saje je tak nak update) sebab nak biar entri promosi duk atas lame sikit..nak buat entri tu stay kat top takut pengunjung jemu(padahal tak reti buat)..haha..tu laa..aku masih tak reti banyak bende pasal blog ni..rutin biase2 otai laa(update,blogwalk,nuffnang)..eh,otai ke aku ni???tak tau laa..maen sebat je..nun berlambak2 lagi blogger2 hebat dalam list blog pilihan malaysia 2010..pegi laa tengok bile ade mase free..

tapi rase macam bes jugak promote2 ni..ade laa feedback2 yang bagus..tak laa rase teruk sangat bab promote mempromote ni..haha..mungkin jugak sebab aktiviti blogwalking terlebih sikit kot berbanding biase..alaa,musim cuti..standard ah tu..tak tau nak wat pe,ngadap laptop aje laa..ni pon tengah MONSOON CUP dekat pulau duyung..aku nak pegi..tapi takde orang ajak lagi..papehal keadaan nye lebih kurang dengan situasi dalam video ni

MONSOON_tokio hotel

video



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

10 comments:

zikeryhassan said...

jom mat tgk monsoon cup. hehe

abdul rasyid..... said...

wei aku nak tido sini!! penat kejo2 ngan lembu

jaya jr said...

zik:haha..jom pakat g rama-rama2(ayat hok ade tulis kat banner)

rasyid:haha..tido2..tp jgn lupe bangun subuh..mesti ko pegi MAHA ni..

maCy said...

tau x sal redah2 ape tah. cm best je open prog msk utan cmtu. tp.....

eh promote plak sini. haha

jaya jr said...

haha,nak suh tolong promote k???xde hal maCy..kui3

yieyaw said...

gua ade kat uia doh..xleh g monson

cik helena said...

saya malas nak belogwalking..boleh tolong?hahaha

Azam Shah said...

teringin nak p tgk monsoon cup..

jaya jr said...

yieyaw:aih,awal g..rindu ngt ke gane..eh tapi dok ingt,ade rowing..sdap ah maen rowing dlm hujan..ala2 monsoon cup dh tu..hehe

cik helena:hehe,sy rajin biase2 je..ade yang lagi rajin..kui3

azam:pintu negeri terengganu sentiasa terbuka untuk anda..hehe.tp kt astro pon ade klo tak silap..tu tahun2 lepas,tahun ni xtau laa astro nak ambik ke tak..

KimiCnoL said...

monsoon cup ada aweks hot x?haha
ko kene tag dapat award ;)
ADA AWARD NTOK KOWANG
"1.Coolest Blogger Award??"