Skip to main content

sukan tahunan hujung tahun

ini bukan blog bisnes..haha,ayat penerangan yang jelas sikit..mane laa tau ade blogger2 singgah ingat blog ni da bertukar angin..bukan,entri2 hanya melibatkan promosi..iye laa kan,biase nak jadi promoter kene pegi isi borang..tapi ni ade blog,promote yang member2 sikit2 bole laa..ade 2 produk je setakat ni untuk dipromote..HOMESTAY dan T-SHIRT..insyaAllah lepas ni ade lagi produk2 laen yang boleh kate menarik jugak laa..

hari ni pon update entri lambat sikit(padahal saje je tak nak update) sebab nak biar entri promosi duk atas lame sikit..nak buat entri tu stay kat top takut pengunjung jemu(padahal tak reti buat)..haha..tu laa..aku masih tak reti banyak bende pasal blog ni..rutin biase2 otai laa(update,blogwalk,nuffnang)..eh,otai ke aku ni???tak tau laa..maen sebat je..nun berlambak2 lagi blogger2 hebat dalam list blog pilihan malaysia 2010..pegi laa tengok bile ade mase free..

tapi rase macam bes jugak promote2 ni..ade laa feedback2 yang bagus..tak laa rase teruk sangat bab promote mempromote ni..haha..mungkin jugak sebab aktiviti blogwalking terlebih sikit kot berbanding biase..alaa,musim cuti..standard ah tu..tak tau nak wat pe,ngadap laptop aje laa..ni pon tengah MONSOON CUP dekat pulau duyung..aku nak pegi..tapi takde orang ajak lagi..papehal keadaan nye lebih kurang dengan situasi dalam video ni

MONSOON_tokio hotel



Comments

zikeryhassan said…
jom mat tgk monsoon cup. hehe
wei aku nak tido sini!! penat kejo2 ngan lembu
jaya jr said…
zik:haha..jom pakat g rama-rama2(ayat hok ade tulis kat banner)

rasyid:haha..tido2..tp jgn lupe bangun subuh..mesti ko pegi MAHA ni..
Anonymous said…
tau x sal redah2 ape tah. cm best je open prog msk utan cmtu. tp.....

eh promote plak sini. haha
jaya jr said…
haha,nak suh tolong promote k???xde hal maCy..kui3
yieyaw said…
gua ade kat uia doh..xleh g monson
cik helena said…
saya malas nak belogwalking..boleh tolong?hahaha
Azam Shah said…
teringin nak p tgk monsoon cup..
jaya jr said…
yieyaw:aih,awal g..rindu ngt ke gane..eh tapi dok ingt,ade rowing..sdap ah maen rowing dlm hujan..ala2 monsoon cup dh tu..hehe

cik helena:hehe,sy rajin biase2 je..ade yang lagi rajin..kui3

azam:pintu negeri terengganu sentiasa terbuka untuk anda..hehe.tp kt astro pon ade klo tak silap..tu tahun2 lepas,tahun ni xtau laa astro nak ambik ke tak..
Anonymous said…
monsoon cup ada aweks hot x?haha
ko kene tag dapat award ;)
ADA AWARD NTOK KOWANG
"1.Coolest Blogger Award??"

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka