Thursday, November 25, 2010

d'Qaseh homestay

huhu,sekembalinye dari kampung parit perpat nun jauh di johor malam tadi.dapat laa email berserta header baru dari pengerusi Gabungan Anak Terengganu Macho(GATEM) yang jugak owner blog sang harima..aritu mase kat kampung die ade mesej,tapi di balas ala kadar sahaja sebab sibuk rewang di sana...mungkin die nak tanye pasal header kot..dapat je aku pasang terus..terima pemberian seadanye..huhu

cakap pasal kampung perpat tambak yang da 20 tahun aku selalu ke sana,memang agak jauh laa nak nyampaikan ke sane..paling laju 5 jam,paling lame 9 jam..tapi bile da samapi memang laa bes..name pon balik kampung..lagi-lagi balik kali ni ade kenduri..sibuk rewang je laa..jadi buruh sepanjang hari..kebetulan dapat upah,terus pegi ngodek dengan sepupu sepapat..yang femes kat sane roti canai + ceker..ceker tu bahasa rasminye kaki ayam

nak cakap pasal wedding sepupuku itu memang laa panjang..++ tok kadi nye pemenang tempat ketiga raja lawak..ade pulak awek2 johor yang kebanyakannye free hair datang kat majlis tu..sesi bergambar bersama pengantin di 2 lokasi berbeza..sehingga gambar dalam DSLR jadi seribu lebih..memang tak mampu digambarkan oleh entri ini..klo nak tau kene datang sendiri kat majlis tu..tapi majlis tu da lepas..jadi,tak boleh datang dah aa..hahahaha

hmm,tu je laa untuk entri comeback stage ni..harapan agar hubungan keluarga kembanganku bertambah erat dari semasa ke semasa..maklumlah,da besor2 ni masing2 ade hal sendiri..balik kampung memang dapat mengeratkan hubungan silaturahim sesame saudara


ijab kabul

***terima kasih lagi sekali sang harima..



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

No comments: