Monday, July 9, 2012

gambar Ustaz Azhar Idrus 10 tahun lalu


hari ni ramai je kat rakan-rakan siber kat fesbuk share gambar big boh aka Ustaz Azhar Idrus..katenye stok gambar Studio Mukmin 10 tahun lepas..tak banyak beza pon..tapi janggut ustaz hari ni lagi panjang dari dulu..jauh betol perjalanan ustaz untuk sampai ke hari ni..hasil bancian tak rasmi,ramai orang kenal Ustaz Azhar Idrus dan minat dengar kuliah  die..orang tak minat kuliah pon dah berubah jadi minat kuliah..besar jasamu ustaz..

tapi tu laa,2002 ni zaman aku aku budak hingusan lagi..aku tak kenal pon UAI..ni zaman balik sekolah,pegi kedai runcit,seluk poket seluar blue black yang silih berganti pakai dengan baju pengawas biru dan baju pengakap raba-raba syiling..pastu masukkan dalam meseng nikang dapat digimon..aku tak pasti orang kolumpo panggil ni mesen ape..tapi klo orang ganu,panggil 'meseng nikang'..mu nok gi mane?aku nok gi nikang..


***tapi aku search google paki keyword mesin tikam..adoi,langsung tak best nak sebut..lagipon tikam tu perbuatan yang rock,heavy metal..tak sesuai untuk kanak-kanak




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

4 comments:

Nj said...

aku pggil meseng bola. ahahhaa

mira maisara said...

tahun 2002 tu aku darjah 5 kot..huu..

BENA said...

:)

FARHANA AZIZ said...

ingatkan ape dia la meseng nikang..mesin tikam rupanya.hubby plak sebut mese nike'.
org jertehla katakan..:)