Monday, July 30, 2012

gambar Ustaz Azhar Idrus muda mudi


hehe,sape yang power tengok gambar ni 5 saat die boleh teka yang mane satu Ustaz Azhar Idrus zaman muda dulu..klo tak dapat jugak,aku bagi tau je laa..yang sebelah kanan pakai spek hitam tu..ade iras Zizan seposen dua..wakaka..stylo kot..macam orang maen kugiran..tapi klo ikut logik,patut laa Ustaz boleh kayuh basikal lagi ngan orang-orang muda..tengok dalam gambor tu selonggok basikal atas bumbung kereta tu..sumber gambar ni Digital Mukmin..official UAI punye web gambor


hobi,tak kira umor..selagi minat,selagi mampu,selagi tu kayuh..aku pon suke jugak kayuh basikal..dari zaman tak reti lepas handle,sampai laa boleh kayuh lepas handle..cume satu je aku tak reti-reti nak buat,wheelie.. tapi takpe,mungkin ade hikmah jugak..sebab aku rase klo aku pandai wheelie basikal,mesti dah lame aku wheelie motor,rakam,pastu masuk YouTube..

***sukan Olimpik ni,klo boleh nak tengok Azizul Hasni Awang gohek basikal sampai menang..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

6 comments:

blogtilldrop said...

cool.....

:: Mrs.Eady :: said...

awesome!

Eye_nee said...

betul la ada iras zizan...

farra said...

ustaz memang best!

the tempo of life said...

senanya ustaz azhar ni dh lama aktif berceramah . cuma, belom mantop 1 mesia je masa tu..kan kan? Huhu

dulu ayah sy suka benor la dgr ustaz ni ceramah.. sy pon penah jmpa UAI waktu tu.. tp sbb tak femes, jadi mcm no feeling je jmpa dia.. hehe

eh, blogger terengganu? sy pun terengganu jugak...duk mana ni?

Chuu Muqhlis said...

cool la ustak., sempoi je mse mude2 :)